کدخدایی اعلام کرد

سرپرست وزارتخانه تنها برای یک دوره 3 ماهه

سخنگوی شورای نگهبان گفت:مطابق اصل 135 قانون اساسی رئیس جمهور می‌تواند فقط برای یک دوره سه ماهه به دفعات سرپرست برای یک وزارتخانه معرفی ‌کند.
کد خبر: ۱۸۹۳۷۲

 به گزارش خبرگزاری فارس، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان امروز یکشنبه در نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا تصدی سرپرست وزارت اقتصاد و دارایی که بیش از سه ماه به طول انجامیده است غیر قانونی است، گفت:شورای نگهبان فقط وظیفه تفسیر قانون اساسی را دارد و تعیین مصادیق‌ بر عهده این شورا نیست.

کدخدایی گفت:در دوره مجلس هفتم رئیس وقت مجلس شورای اسلامی نامه‌ای به شورای نگهبان مبنی بر ابهامات اصل 135 قانون اساسی برای تصدی سرپرست در وزارتخانه‌ها به این شورا ارسال کرد که شورای نگهبان پاسخ داد، مطابق اصل 135 قانون اساسی تعیین و تصدی سرپرست برای یک وزارتخانه بیش از یک دوره سه ماهه امکان پذیر نیست و رئیس جمهور می‌تواند در مدت سه ماهه مذکور به دفعات سرپرست برای وزارتخانه انتخاب کند.

خبرنگاران از کدخدایی در این باره توضیح بیشتر خواستند که وی گفت:شورای نگهبان به مصادیق ورود پیدا نمی‌کند و این مسئله‌ای است که بین دولت و مجلس باید حل شود.

وی افزود:شورای نگهبان وظیفه نظارتی ندارد و اگر تخلفی صورت گیرد باید توسط مراجع ذی صلاح بررسی شود.

کدخدایی در این نشست که به مناسبت سالروز تاسیس شورای نگهبان برگزار شد گزارش کاملی از عملکرد یکساله این شورا ارائه کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها