گروه اقتصاد: طرح پتروشیمی اوره و آمونیاک کرمانشاه با حضور رئیسجمهور به طور رسمی مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
به گزارش مهر، رئیسجمهور در افتتاح این مجتمع از لوح یادبود این طرح نیز پردهبرداری کرد.
عملیات اجرایی پنجمین طرح اوره آمونیاک پتروشیمی در کشور از سال 1381 در زمینی به مساحت 295 هکتار با سرمایهگذاری ارزی 5/267 میلیون یورو و ریالی 2150 میلیارد ریال در کرمانشاه آغاز شده است.
کد خبر: ۱۸۴۹۲۰
با بهرهبرداری از این طرح، سالانه 396 هزار تن آمونیاک و 660 هزار تن اوره گرانول تولید خواهد شد که در مصارف کشاورزی و کود شیمیایی کاربرد دارد. لیسانس و مهندسی اصولی این طرح به ترتیب از شرکتهای کلاگ انگلیس، استامی کربن و نورسک هیدرو از هلند اخذ شده است.
طرح اوره آمونیاک کرمانشاه از طرحهای مشارکتی است که سهام آن 34 درصد به شرکت ملی صنایع پتروشیمی و 66 درصد متعلق به مشارکت مردمی است. واحد آمونیاک این طرح در دی ماه و واحد اوره گرانول در اسفند گذشته راهاندازی شد.