تصویر کوتاه

بلیت سینما، شنبه‌ها و سه‌شنبه‌ها نیم‌بها

ایسنا: فصل تابستان، بلیت‌ سینما علاوه بر روزهای شنبه، سه‌شنبه‌ها‌ هم نیم‌بها در سراسر کشور عرضه خواهد شد. محمدرضا صابری، سخنگوی شورای صنفی نمایش ضمن اعلام این خبر گفت: در این جلسه مقرر شد، شورای صنفی نمایش به عنوان هدیه تابستانی و برای پر کردن اوقات فراغت در فصل تابستان طرح نیم‌بها را در دو روز دنبال کند.
کد خبر: ۱۸۳۹۵۶

این سینمادار در عین حال خاطرنشان کرد: اگر این طرح موفق باشد، در فصل‌های آینده ادامه خواهد داشت.

او همچنین با اشاره به حضور مدیر اداره کل نظارت و ارزشیابی در جلسه شورا، خبر داد، ظرف مدت 15 روز آینده گروه خاص سینمایی به اکران فیلم‌هایی اختصاص خواهد یافت که هم پروانه ساخت و هم پروانه نمایش دارند، اما فرصت اکران برای آنها فراهم نشده است.

اکران فیلم همخانه ساخته مهرداد فرید از چهارشنبه به پایان خواهد رسید و فیلم حس پنهان ساخته مصطفی رزاق کریمی در گروه آزادی جایگزین این فیلم می‌شود. 

 تصویربرداری زاگرس همچنان ادامه دارد

سیما فیلم: تصویربرداری فیلم زاگرس به کارگردانی منوچهر طیاب از مرز 70 درصد گذشت.

این فیلم از محصولات مرکز سیما فیلم است که از سوی اسعد نقشبندی در مرحله تولید قرار دارد.اسعد نقشبندی، تهیه‌کننده زاگرس با اشاره به تولید این فیلم به سایت خبری سیما فیلم گفت: در 30 درصد باقیمانده، 4 مرحله سفر در فصل‌های مختلف خواهیم داشت.

وی در ادامه افزود: دو سفر به لرستان، یک سفر به اصفهان، شیراز، چهارمحال و بختیاری و سفر آخر نیز طی فصل پاییز به کردستان خواهد بود.تهیه کننده زاگرس درباره انجام امور فنی فیلم اظهار کرد: تدوین همزمان در حال انجام است و در این مرحله با توجه به تصاویر گرفته شده، مشغول انتخاب پلان‌ها هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها