حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر، سید محمدعلی حسینی در این زمینه اظهار داشت : تروریست بودن این گروهک مورد اذعان و اجماع جامعه جهانی است. این گروهک موجودیت تروریستی یکپارچه ای است که پس از حمله آمریکا به عراق دریک اقدام فریبکارانه به دنبال چهره سازی جدید بوده اما هرگز بکارگیری سلاح و خشونت را نفی نکرده است.
وی با ابراز تاسف شدید نسبت به رویکردهای مغرضانه و دوگانه انگلیس در مبارزه با تروریسم خاطر نشان کرد: دولت انگلیس مسیر خود را از جامعه جهانی جدا کرده و خود را منزوی می سازد و با اتخاذ سیاست های جانبدارانه نسبت به گروهک های تروریستی منافع خاص و مقطعی خود را دنبال می نماید.
سخنگوی وزارت امورخارجه افزود : ما این اقدام را که همزمان با داد و ستد سیاسی با گروه های تروریستی در دیگر نقاط صورت گرفته را در راستای سیاست جدید لندن مبنی بر بازی با کارت تروریست ها جهت اعمال فشار بر ملتها و دولت های منطقه ارزیابی می کنیم و این قبیل اقدامات نتیجه ای جز بدنامی بیشتر برای حامیان اینگونه اقدامات تنفر انگیز نخواهد داشت.
حسینی ابراز امیدواری کرد نهادهای اروپایی تحت تاثیر رای سیاسی و غیرحقوقی دادگاه پواک انگلیس قرار نگرفته و درتعهدات خود مبنی بر مبارزه با تروریسم ثابت قدم باقی بمانند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....