آغاز تحقیقات
با دستور قضایی مبنی بر انتقال جسد به پزشکی قانونی، تحقیقات پلیس آگاهی خلخال و تهران در این ارتباط آغاز و فرضیههای متعددی درخصوص این جنایت برای پلیس مطرح شد.
این گزارش حاکی است، پس از 3 ماه از وقوع این جنایت و بررسیهای علمی و تخصصی در ارتباط با آن، ماموران به همسر مقتول مشکوک شدند و با تحت کنترل قرار دادن و گزارش رفتارهای وی به بازپرس پرونده، او را بازداشت کردند.
با تحقیق از این زن، وی اظهارات متناقضی را عنوان کرد و سرانجام پس از مشاهده دلایل و مدارک جمعآوری شده از سوی پلیس آگاهی خلخال و تهران، زبان به اعتراف گشود و راز جنایت را فاش کرد.
زن جوان در اعترافات خود گفت: قبل از اینکه با رامین (مقتول) ازدواج کنم، با برادر او در ارتباط بودم که پس از ازدواج، ارتباط من با برادر او ادامه داشت تا اینکه تصمیم به قتل وی گرفتیم.
متهم افزود: روز حادثه ابتدا با میلگرد ضربهای به سر او زدم و سپس به اتفاق برادر مقتول و برادر خودم پیکر نیمهجان او را با خودرو به زیرزمین منزل پدریام بردیم و در آنجا با تزریق آمپول هوا، او را به قتل رسانده و سپس با کمک هم جسد را به جاده اسالم به خلخال منتقل و در این محل رها کردیم و سپس موضوع مفقود شدن او را به پلیس اطلاع دادیم.
به دنبال این اعترافات، برادر مقتول و دیگر همدستان وی که در انتقال جسد با متهمان همکاری داشتند، دستگیر شدند و با قرار قانونی در اختیار پلیس آگاهی خلخال قرار گرفتند. با دستور بازسازی صحنه جنایت، تحقیق از متهمان ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم