ضعف درونی رژیم اسرائیل چاره‌ای جز حمایت از آتش‌بس باقی نگذاشت‌

صهیونیست‌ها منتظر پاسخ حماس به طرح آتش بس

گروه بین‌الملل: رژیم‌صهیونیستی روز گذشته ادعا کرد براساس توافق به دست آمده قرار است جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) طی هفته آینده نظر نهایی خود پیرامون شروط تعیین شده از سوی تل‌آویو برای برقراری آتش‌بس بین دو طرف را اعلام کند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقامات ارشد رژیم‌صهیونیستی پایبندی همه گروه‌های مبارز فلسطینی و نه فقط حماس به توقف عملیات موشکی علیه شهرک‌های صهیونیست‌نشین، فراهم‌آمدن زمینه آزادی گلعاد شالیت، سرجوخه ارتش صهیونیستی که دو سال قبل در عملیات فرامرزی نیروهای فلسطینی به اسارت درآمد و همچنین افزایش تلاش‌های مصر برای توقف آنچه اسرائیلی‌ها از آن تحت عنوان قاچاق اسلحه به غزه یاد می‌کنند را در زمره این مطالبات برشمرده‌اند.
کد خبر: ۱۸۱۶۸۷

به ظاهر آموس گیلاد، از مشاوران ارشد ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل که پنجشنبه گذشته برای مذاکره با عمر سلیمان، رئیس دستگاه اطلاعاتی مصر به قاهره، پایتخت این کشور سفر کرده بود فهرست مطالبات تل‌آویو برای اجرایی شدن توافقنامه صلح با حماس را به سلیمان ارائه کرده بود.

اسرائیلی‌ها در حالی برای برقراری آتش‌بس با حماس و سایر گروه‌های مبارز فلسطینی در غزه شروطی را تعیین کرده‌اند که طی ماه‌های اخیر خود آنها یا میانجی‌های مصر پیشنهاد‌دهنده طرح آتش‌بس بوده‌اند و به طور طبیعی این طرف مقابل است که باید شروط خود را برای قبول پیشنهاد آتش‌بس مطرح کند.

واکنش حماس‌

حماس در واکنش به تبلیغات رسانه‌ای رژیم صهیونیستی در مورد طرح آتش‌بس بر مواضع قبلی خود در این رابطه و عدم قبول هیچ پیش‌شرطی برای برقراری آتش‌بس تاکید کرد.

حماس در مقابل قبول آتش‌بس خواستار رفع فوری حصر غزه و تدوین جدولی زمانی برای بازگشایی گذرگاه‌های مرزی این منطقه با دنیای خارج است که از ماه‌ها قبل توسط نظامیان صهیونیست و با هدف اعمال فشار سیاسی و اقتصادی بر حماس و ساکنان غزه مسدود شده‌اند.

عقب‌نشینی صهیونیست‌ها

با وجود آن که ایهود اولمرت، نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی هفته گذشته از آماده شدن ارتش صهیونیستی برای حمله گسترده به غزه سخن‌به میان آورده بود کابینه امنیتی این رژیم چهارشنبه گذشته به اتفاق آرا به پیگیری طرح آتش‌بس با حماس با میانجی‌گری مصری‌ها رای مثبت داد.

کابینه رژیم صهیونیستی که طی هفته‌های اخیر درگیر مناقشه بر سر افشای فساد مالی اولمرت بوده اکنون با توجه به ضعف درونی خود چاره‌ای جز پذیرش آتش‌بس و مصالحه بر سر مطالبات حماس و دیگر گروه‌های مبارز فلسطینی پیش‌روی خود ندارد.

در نشست شامگاه چهارشنبه گذشته کابینه امنیتی صهیونیست‌ها همزمان با چراغ سبز تل‌آویو به قاهره برای پیگیری طرح آتش‌بس به ارتش دستور داده شد برای حمله به غزه آمادگی لازم را کسب کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها