نوجوان ایرانی پژوهشگر جوان برتر آلمان شد

یک دانش‌آموز 16 ساله ایرانی به عنوان محقق جوان برتر در مسابقات «پژوهشگر جوان» کشور آلمان انتخاب شد. میلاد مافی در ماه نوامبر سال 2006 هنگامی که قصد داشت تحقیقات خود را برپایه ویندوز HPC آغاز کند با تیم ساخت و تولید HPC آشنا شد و از سال گذشته برای انجام تحقیقاتش تحت حمایت مالی این گروه قرار گرفت.
کد خبر: ۱۷۹۶۲۹

به گزارش ایسنا ، میلاد مافی که دانش‌آموز دوره دبیرستان است در این رقابت علمی که با حضور حدود 10 هزار محقق جوان برگزار شد، در رشته فیزیک به عنوان محقق برتر شناخته شد.

طرح مافی به بررسی اغتشاشات ناشی از بال‌ها(پره‌ها) در خودرو مسابقه فرمول-1 می‌پردازد تا بدین وسیله سبقت در مسابقات راحتتر و جذابیت مسابقات فرمول-1 برای تماشاگران آن افزایش یابد.

وی در این زمینه از نرم‌افزار ویندوز HPC برای مدل‌سازی عملکرد خودروهای مسابقه استفاده کرده است.

نکته حائز اهمیت در طرح مافی ارتباط مستقیم با صنعت و علاقه گسترده عموم به این موضوع است.

این محقق جوان علاوه بر دریافت جایزه فیزیک این رقابت علمی در آلمان، جوایز دیگری را از جمله جایزه ویژه سازمان علمی و آموزشی ملل متحدد (یونسکو) و شرکت در کنگره علمی و مهندسی سازمان در کره جنوبی در سپتامبر امسال را به دلیل طرح جالب توجهش از آن خود کرده و به سفر به برلین و ملاقات با آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان در ماه سپتامبر آینده دعوت شده است.

گفته می‌شود، وی در حال حاضر برای اجرای طرحش در زمینه خودروهای فرمول - 1 با واحد مربوطه در شرکت تویوتا همکاری دارد و چند شرکت دیگر نیز در حال مذاکره با وی هستند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها