به گزارش ایرنا ، فرماندهی عملیات بصره گفت مقادیری سلاحهای سنگین که داخل اتاقی در مجاورت دانشکده کشاورزی پنهان شده بود به دست آمده است.
«الحمزی» به در اختیار داشتن این سلاحها متهم شده و این حادثه و اتهام وارد شده به وی واکنش های متعدد را در داخل دانشگاه به دنبال داشته است.
وی افزود: رئیس دانشگاه بصره، یورش به دانشکده را بدون هماهنگی و اطلاع وی را اقدامی غیرقابل قبول برشمرد و گفت باید این اقدام با رئیس دانشگاه هماهنگ می شد و او در جریان این موضوع قرار می گرفت.
برخی دانشجویان دانشکده کشاورزی گفته اند که وی آنان را تحت فشار قرار می داد و آزادی های آنان را مصادره می کرد و حتی برخی از درختان دانشکده که آنان از سایه آن استفاده می کردند قطع کرد.
این گزارش با اشاره به اینکه مواضع و دیدگاههای متفاوتی در مورد سرنوشت الحمزی وجود دارد می افزاید نتایج بازجویی از وی در روزهای آینده اعلام می شود.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....