55 کشته و مجروح درآتش‌سوزی 2 کارخانه در شازند

گروه حوادث: فرماندار شازند از آتش سوزی 2 کارخانه مواد شیمیایی کیمیاگران امروز و کیمیا گستر که تا به حال موجب کشته شدن 25 نفر و مجروح شدن 30 نفر از کارکنان آن شده است،‌خبر داد. علی آقازاده با تشریح ابعاد این حادثه به فارس گفت: این آتش‌سوزی عصر دیروز در شهرک صنعتی شهید بابایی بازنه از توابع شازند رخ داد. وی افزود: حریق از یکی از مخازن شروع و به سرعت در تمام کارخانه گسترش پیدا کرد.
کد خبر: ۱۷۷۹۵۴
فرماندار شازند میزان خسارت این دو کارخانه را 80‌درصد عنوان کرد و گفت: هنوز علت آتش سوزی معلوم نیست. اما موضوع از سوی تیم کارشناسی در حال پیگیری است.وی تصریح کرد: وضعیت جسمی مجروحان نیز بسیار وخیم است و احتمال افزایش قربانیان وجود دارد.

آخرین خبرها حاکی است حادثه زمانی اتفاق افتاد که کارگران مستقر در این دو کارخانه که در مجاورت یکدیگر قرار دارند،  پس از آتش‌سوزی در محاصره آتش قرار گرفتند و به همین علت آمار کشته‌شدگان که تا لحظه تنظیم خبر تعداد آنها 25 نفر اعلام شده است در همان دقایق اولیه جان‌خود را از دست دادند.

پس از وقوع این آتش‌سوزی، نیروهای آتش‌نشانی و اورژانس از نقاط مختلف عازم محل حادثه شدند تا به یاری مصدومان و حادثه‌دیدگان بشتابند.

با انتقال مجروحان این حادثه به بیمارستان‌های شازند و اراک، اقدامات درمانی برای نجات مجروحان آغاز شده است. شدت آتش‌سوزی به حدی بوده که شعله‌های آتش تا ارتفاع 10 متری از نقاط مختلف شهر قابل مشاهده بود.

علت این حادثه هنوز مشخص نشده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها