حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر ، به گفته این دیپلماتها ،محمد البرادعی روز سه شنبه به واشنگتن اعلام کرده اگر آمریکا امیدوار است مصالحه ای با تهران در زمینه برنامه هسته ای آن صورت گیرد باید حساسیت بیشتری در رسیدگی به پرونده این کشور از خود نشان دهد.
این دیپلماتها که نامشان فاش نشده؛ پس از دیدار مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی و «جان رود» معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور منع گسترش هسته ای اعلام کردند که طرف آمریکایی تعهداتی در این باره ارائه نکرده، اما قول داد که نگرانیهای البرادعی را به مقامهای ارشد واشنگتن منتقل کند.
رود که پس از این مذاکرات با خبرنگاران در وین سخن می گفت؛ از ارائه جزئیات گفتگوهای خود با البرادعی خودداری کرد و تنها به ذکر این مطلب اکتفا کرد که ایران و سوریه محورهای مذاکرات وی بودند.
در همین رابطه یکی از دیپلماتهای حاضر در وین گفت : البرادعی از آمریکا خواسته رویکرد خود در برابر ایران را بازتر کرده و به نگرانیهای امنیتی و اقتصادی تهران رسیدگی کند.
در مذاکرات البرادعی و جان رود، به مسئله بمباران منطقه ای در سوریه توسط جنگنده های رژیم صهیونیستی نیز پرداخته شده است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....