20 اردیبهشت برای نخستین بار در کشور

جشن بزرگ ریواس در شهر خرو نیشابور برگزار می‌‌شود

نیشابور -‌ خبرنگار جام‌جم:‌ برای نخستین بار در کشور همزمان با فصل برداشت گیاه ریواس در دامنه‌های بینالود جشن بزرگ ریواس در شهر خرو نیشابور برگزار می‌شود. شهردار شهر خرو و رئیس ستاد برگزاری جشن بزرگ ریواس با اعلام مطلب فوق اظهار کرد: گیاه ریواس خاص شهرستان نیشابور است که مردم هر منطقه شهر خرو بیشترین محصول را تولید و ارائه بازار مصرف می‌کنند.
کد خبر: ۱۷۲۷۳۴
 مهندس محمدرضا قدمیاری گفت: امسال با همکاری شهرداری، شورای اسلامی شهر، امام جمعه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما، مطبوعات و رسانه‌ها و بخصوص مردم و اهالی میهمان نواز شهر ییلاقی خرو اقدام به برپایی نخستین جشن ریواس در اردیبهشت ماه، فصل برداشت این گیاه می‌کنیم.

قدمیاری خاطرنشان کرد: در این جشن انواع غذاها از قبیل: خوشاب ریواس، اشکنه ریواس، سالاد ریواس، کوکوی ریواس، شربت ریواس، لواشک، خورشت ریواس و ... توسط مردم طبخ و ارائه خواهد شد و همچنین چگونگی مراحل داشت و برداشت آن از نگاه عکاسان در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.وی تصریح کرد: در این جشن بزرگ که در صبح روز جمعه 20 اردیبهشت ماه در شهر ییلاقی خرو برگزار خواهد شد از تمام نقاط ایران حضور خواهند داشت تا این گیاه منحصر به فرد نیشابور را تناول کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها