ایران درباره بسته پیشنهادی خود با روسیه مشورت کرد

گروه سیاسی: محتوای بسته پیشنهادی ایران درخصوص مسائل هسته‌ای، امنیتی و اقتصادی روز گذشته با روسیه به مشورت و مذاکره گذاشته شد. سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی پس از دیدار و گفتگو با والنتین سوبولف، کفیل دبیر شورای عالی امنیت ملی روسیه در پاسخ به پرسش‌های خبرنگاران فقط به ارائه کلیاتی از ویژگی‌های این بسته پیشنهادی بسنده کرد و جزییات تازه‌ای از محتوای این بسته، ارائه نکرد.
کد خبر: ۱۷۱۸۶۱

صحبت‌های کلی جلیلی درباره بسته پیشنهادی، گویای آن است که پیشنهادهای ایران فقط مربوط به حل وفصل پرونده هسته‌ای ایران نیست بلکه مجموعه‌ای از پیشنهادهای امنیتی، اقتصادی و سیاسی را در برمی‌گیرد که با هدف ایجاد ثبات بهتر و بیشتر در مناسبات منطقه‌ای و جهانی ارائه شده است. همچنین مخاطب پیشنهادهای ایران، تنها کشورهای 1+5 نیستند بلکه مجموعه‌ای از کشورها فراتر از 1+5 را در برمی‌گیرد. هر چند جلیلی در سخنان خود به این کشورها اشاره‌ای نکرده است. از سوی دیگر، به نظر می‌رسد ایران، روسیه را به عنوان طرف مشورت اصلی درخصوص این بسته پیشنهادی برگزیده است، چرا که سفر کفیل دبیر شورای عالی امنیت ملی روسیه با دعوت ایران صورت گرفته است و مذاکرات روز گذشته، دور اول گفتگوها محسوب می‌شود.

 جلیلی اعلام کرده است که در روزهای آینده در چند دور مذاکره، ادامه این مباحث پیگیری می‌شود.

به گزارش ایسنا، سعید جلیلی به خبرنگاران گفت: بسته پیشنهادی ایران می‌تواند موضوع خوبی باشد تا با چند قدرتی که پیشنهادهایی دارند از جمله با 1+5 به مذاکره گذاشته شود.

جلیلی با مثبت خواندن مذاکراتش با والنتین سوبولوف گفت: ما درباره مدل این همکاری‌ها و این که چگونه این 2 قدرت (ایران و روسیه) با هم مشورت‌ و تبادل نظر کنند با یکدیگر مذاکره کردیم.

جلیلی درباره رویکرد بسته پیشنهادی گفت: این بسته چند محور را که امروزه در مناسبات بین‌الملل مورد توجه است، مد نظر دارد. وی در پاسخ به این سوال که می‌توانید جزییات بیشتری را از بسته پیشنهادی مورد نظر ارائه کنید و آیا این بسته به مذاکرات 1+5 و سولانا ارتباط دارد، گفت: این بسته به دلیل قابلیت و ظرفیتش می‌تواند موضوع بسیار خوبی  برای مذاکراتی باشد که بین قدرت‌های موثر در جهان قابل انجام است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها