باهنر:

حذف نام یاران خاتمی شکستی زودهنگام برای جبهه اصلاحات است‌

گروه سیاسی:‌ دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین گفت: در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی جریان‌های سیاسی مواضع خود را به اطلاع افکار عمومی رساندند و این مواضع در ذهن مردم حک شده است، بنابر این تغییر موضع به نفع یک جریان سیاسی نیست. محمدرضا باهنر، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران درخصوص اظهارات سخنگوی ائتلاف جبهه اصلاحات مبنی بر این که حذف نام یاران خاتمی تغییر تاکتیک در جبهه اصلاحات بود، گفت:‌ همه گروه‌ها در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی مواضع خودشان را به اطلاع افکار عمومی رساندند و مردم براساس نگرش آنها تصمیم گرفتند و کاندیداهای مورد نظر خود را انتخاب کردند.
کد خبر: ۱۶۸۶۲۰
وی تصریح کرد: صحبت‌ها و دیدگاه‌های جریان سیاسی در ذهن افکار عمومی حک شده است، بنابر این تغییر مواضع اصلاح طلبان برای انتخابات مرحله دوم اقدامی عقلانی و منطقی نیست و به هر حال حذف نام یاران خاتمی شکست زودهنگام برای جبهه اصلاحات است.

باهنر خاطرنشان کرد: در هر حال این اقدام اصلاح‌طلبان روش جدیدی است و ما منتظر نتایج آن هستیم، هر چند به تغییر موضع به این سرعت اعتقاد نداریم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها