2 بازی حساس برای نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا

سپاهان چشم انتظار هواداران پرسپولیس و استقلال‌

گروه ورزش: امروز سپاهان و سایپا در دو شبه فینال مهم در لیگ قهرمانان آسیا به میدان می‌روند. یکی اگر ببازد از جام کنار می‌رود و دیگری اگر نبازد، به صدرنشینی‌اش ادامه می‌دهد. در این شرایط کار سپاهان به مراتب دشوارتر از سایپاست. 2 باخت 2 بر صفر در شروع فصل جدید، دیگر جای اشتباه کردن برای نایب قهرمان فصل گذشته باقی نگذاشته است. طلایی‌پوشان امروز در تهران میزبان تیمی هستند که با 6 امتیاز صدرنشین بلامنازع گروه A رقابت‌هاست.
کد خبر: ۱۶۷۶۳۴

الاتحاد عربستان که همچون سپاهان یک سرمربی برزیلی را روی نیمکت دارد، هر 2 بازی قبلی را با نتیجه یک بر صفر برده است. یعنی بدون آن که در 180 دقیقه اخیر گلی خورده باشد، به مصاف سپاهانی می‌رود که در 2 بازی‌اش حتی یک گل هم به ثمر نرسانده است!

این بزرگترین دغدغه سپاهان است. ژوران ویرا در آستانه بازی امروز با اشاره به اهمیت گلزنی بازیکنانش، گفت: می‌دانم که نماینده عربستان برای حفظ صدرنشینی‌اش به میدان می‌آید، اما ما چاره‌ای جز گلزنی نداریم و باید راه گلزنی را پیدا کنیم. برای رسیدن به این هدف شناخت کاملی از حریف به دست آورده‌ایم، هرچند با ترکیب ایده‌‌آل‌مان نمی‌توانیم به میدان برویم.

منظور ویرا از در اختیار نداشتن ترکیب ایده‌آلش، غیبت عمادرضا و حامد رسولی است، ضمن این‌که محرم نویدکیا هم همچنان غایب بزرگ سپاهان است.

ظاهرا نماینده عربستان هم 2 بازیکن کلیدی‌اش را برای بازی امروز ندارد. سوارز، سرمربی برزیلی الاتحاد در کنفرانس خبری دیروز با تایید این خبر، سپاهان را حریفی خطرناک برای شاگردانش دانست و گفت: بدون شک اگر بد بازی کنیم، سپاهان هر 3 امتیاز بازی را از آن خود خواهد کرد. آنها تیم خوبی هستند و ما فریب نتایج 2 بازی قبلی‌شان را نمی‌خوریم.

ویرا هم در پایان نشست خبری دیروز از هواداران پرسپولیس و استقلال درخواست کرد در کنار تماشاگران اصفهانی از سپاهان حمایت کنند.

اتفاقی که اگر امروز در ورزشگاه آزادی بیفتد، بیش از پیش شرایط را برای پیروزی سپاهان مقابل الاتحاد فراهم خواهد کرد.

بازی امروز ساعت 16 آغاز می‌شود و در دیگر بازی گروه A  از ساعت 30/20 به وقت تهران الاتحاد سوریه میزبان کوروچی ازبکستان خواهد بود.

سایپا به دنبال تثبیت سرگروهی

اگر سپاهان به خاطر ورزشگاه غیراستاندارد فولادشهر اصفهان، مجبور است در تهران از الاتحاد عربستان پذیرایی کند، در عوض تیم نیروی هوایی عراق هم به خاطر شرایط حاکم بر کشورش، در کویت پذیرای نماینده کشورمان خواهد بود.

تقابل امشب سایپا و نیروی هوایی که ساعت 15/21 به وقت تهران برگزار می‌شود، به نوعی بازی رفت فینال گروهB  لیگ قهرمانان آسیا به شمار می‌رود.

تیم عراقی همچون سایپا از 2 بازی قبلی‌اش 4 امتیاز کسب کرده، اما تفاضل گل‌ بهتر شاگردان دایی، آنها را در صدر گروه قرار داده است.

آخرین اخبار از کویت حکایت از آمادگی نسبی بازیکنان سایپا دارد. تنها غایب نارنجی‌پوشان در بازی امشب سعید شادمانی است که در تمرین آخر سایپا از ناحیه مچ پا مصدوم شد. دایی پس از تمرین 90 دقیقه‌ای بازیکنانش در ورزشگاه ملی کویت ابراز امیدواری کرد با پیروزی بر نماینده عراق، نیمی از راه صدرنشینی و صعود به مرحله بعد را طی کنند.

دایی که با خبرنگار AFP گفتگو می‌کرد، افزود: بازیکنان باید مانند گذشته بازی کنند، چرا که مردم از سایپا انتظار دارند. ما یکی از نمایندگان ایران هستیم و باید این انتظارها را برآورده کنیم.

در دیگر بازی گروه B که به صورت همزمان با دیدار سایپا برگزار می‌شود، الوصل امارات پذیرای الکویت خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها