رئیس‌جمهور در دیدار با همسر مرحوم سیدحسین فاطمی:

دکتر فاطمی جوانمردانه ایستاد و مبارزه کرد

گروه سیاسی: رئیس‌جمهور گفت: دکتر فاطمی در راه آرمان خود جوانمردانه ایستاد و مبارزه کرد و تاریخ همیشه از وی به نیکی یاد خواهد کرد. به گزارش فارس، محمود احمدی‌نژاد در دیدار با همسر دکتر حسین فاطمی، وزیر امور خارجه دولت ملی مصدق با اشاره به این‌ که نسل جوان و نسل‌های آینده باید بدانند که ملت ما چه سرمایه‌های عظیمی داشته است، تصریح کرد: در طول تاریخ نقش ملت ایران برای رساندن بشریت به جایگاه واقعی خود همیشه ممتاز بوده است.
کد خبر: ۱۶۷۳۵۲
احمدی‌نژاد در ادامه با بیان این ‌که دشمنان همواره نخواسته‌اند ملت ایران شاداب و روبه پیشرفت باشد، ‌تاکید کرد: امروزه نام ایران و فرهنگ ایرانی در دنیا پرآوازه شده و تبلیغات دروغین دشمنان علیه ملت ایران خنثی شده است.

رئیس‌جمهور همچنین با یادآوری شکنجه‌ها و ظلم‌هایی که در آن دوران به دکتر حسین فاطمی روا داشته شد، خاطرنشان کرد: دکتر فاطمی پایبند منافع ملت و نه منافع شخصی بود و افتخار کشته شدن را بر ننگ وابستگی به بیگانگان ترجیح داد.

براساس این گزارش،‌ همسر دکتر فاطمی نیز در این دیدار صمیمانه، دفترچه خاطرات دکتر فاطمی مربوط به ماه‌های قبل از اعدام وی در زندان را به رئیس‌جمهور هدیه کرد و احمدی‌نژاد هم گفت: این اسناد ارزشمند متعلق به همه ملت ایران است و در اختیار مورخان قرار خواهد گرفت.

دکتر حسین فاطمی، یکی از نقش‌آفرینان در موضوع ملی شدن صنعت نفت ایران بوده است که پس از کودتای 28 مرداد از سوی عوامل رژیم وابسته به جوخه اعدام سپرده شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها