محکومیت عضو پارلمان و وزیر سابق کابینه اسرائیل به علت فساد

گروه بین‌الملل: دادگاهی در اسرائیل روز گذشته با صدور حکمی شلومو بنیزری، عضو برجسته پارلمان و وزیر سابق کابینه این رژیم را به علت فساد مجرم شناخت. به گزارش بی‌بی‌سی، بنیزری عضو حزب افراطی شاس است که به اتهام ارتکاب تخلفات متعدد از جمله گرفتن رشوه از یک مقاطعه‌کار مجرم شناخته شد. این تازه‌ترین رسوایی در میان سیاستمداران ارشد اسرائیلی است.
کد خبر: ۱۶۶۳۰۶

محاکمه او بیش از دو سال طول کشید و در جریان آن بیش از 200 نفر شهادت دادند.

براساس اسناد پرونده بنیزری، مقاطعه‌کاری به یک مدرسه دینی یهودی وابسته به بنیزری پول داد، برای او مبلمان و وسایل منزل و کولر برقی خرید و آپارتمان وی را نوسازی کرد. بنیزری در مقابل به این مقاطعه کار در انعقاد قراردادهای تجاری نان و آب دار با دادن اطلاعات محرمانه و اخذ جواز وارد کردن کارگران خارجی به اسرائیل کمک می‌کرد.

هنوز معلوم نیست بنیزری که همواره ادعای بی‌گناهی داشته از نمایندگی پارلمان کناره‌گیری خواهد کرد یا نه اما گفته شده او قصد دارد فرجام خواهی کند.

حزب شاس که 12 کرسی در پارلمان اسرائیل دارد از احزاب اصلی دولت ائتلافی ایهود اولمرت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است. این حزب در اعتراض به مذاکرات صلح بین دولت صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطینی تهدید به کناره‌گیری از دولت کرده است.

این حزب در برابر رسوایی اخیر بنیزری سکوت پیشه ساخته و از موضع‌گیری در این مورد ا جتناب ورزیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها