به گزارش ایرنا ، حجتالاسلام والمسلمین علیاکبر ناطق نوری شب گذشته در جلسهای با حضور مسوولان شهرستان اردکان افزود: باید با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری، در جهت شکوفایی کشور گامهای اساسی تری برداشته شود.
وی گفت: در این خصوص باید بیش از گذشته به علم، دانش، خلاقیت و نوآوری توجه شود و مشکلات فرا روی پیشرفت علم و دانش برداشته شود.
ناطق نوری همچنین انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی را یادآور شد و ضمن قدردانی از حضور گسترده مردم در این دوره از انتخابات حضور بیش از ? 81?درصد واجدین شرایط شرکت در انتخابات در شهرستان اردکان را به آنان تبریک و برای نماینده منتخب مردم این منطقه در خانه ملت آرزوی توفیق کرد.
وی بر توجه به حل مشکلات مردم توسط مسوولان و نمایندگان مجلس تاکید کرد و اظهار داشت: حل مشکلات منوط به واگذاری امور به مردم و اجرای کامل اصل ?44? قانون اساسی است.
وی، نقش دولت را در برنامهریزیها، حمایت، هدایت و نظارت بر امور مهم ارزیابی کرد.
حجتالاسلام والمسلمین ناطق نوری در سفر به شهرستان اردکان ضمن بررسی مسایل و مشکلات مردم این منطقه در خصوص حل بخشی از مشکلات قولهای مساعد داد.
وی همچنین بر اختصاص عوارض معادن برای کمک به پیشرفت طرحها و پروژههای خیری در منطقه تاکید کرد.
ناطق نوری از بافت تاریخی و بناهای و آثار تاریخی و مذههبی شهرستان اردکان بازدید کرد.
شهرستان اردکان با ? 60?هزارنفر جمعیت در ? 65?کیلومتری شمال یزد واقع است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم