مروری بر فهرست مهمترین فیلمهای تابستان ۲۰۲۶ هالیوود
به گزارش ایرنا،سردار سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی ایران ، از سال 1387به عنوان سال تثبیت طرح امنیت اجتماعی و اخلاقی یاد کرد و گفت :برای ارتقای امنیت اجتماعی و اخلاقی نباید از اقدامات فرهنگی، آموزشی و پیشگیری از جرائم غافل شد.
احمدی مقدم روز شنبه در بازید از یگانهای مختلف نیروی انتظامی تهران بزرگ در میدان آزادی تهران ، افزود : موفقیت طرح امنیت اجتماعی و ارتقای طرح امنیت اخلاقی در گرو همراهی مردم با پلیس است به گفته وی، اگر امروز مردم در آرامش خاطر و دور از دغدغه فکری در مسافرت بسر میبرند، به دلیل اجرای طرحها ی ارتقای امنیت نیروی انتظامی است .
فرمانده ناجا گفت : بدون شک نیروی انتظامی نقش برجستهای در تامین امنیت جامعه دارد و باید برای تثبیت امنیت در جامعه برنامه ریزی و طرحهای متعددی اجرا شود.
وی با اشاره به نتایج اجرای طرحهای امنیت اجتماعی در جامعه، گفت : اجرای این طرحها در یک سال گذشته به میزان 20درصد امنیت اجتماعی و اخلاقی را افزایش داده است و ما انتظار داریم این میزان 80 درصد رشد داشته باشد.
احمدی مقدم تاکید کرد : سال 1387باید سال تثبیت امنیت اخلاقی و اجتماعی در کشور باشد و البته باید برای ارتقای این دو از اقدامات فرهنگی ، آموزشی و پیشگیری از جرائم غافل نباشیم .
وی گفت: مردم کشور شایسته داشتن امنیت بالاتر و بهتری هستند و نیروی انتظامی بیشترین تلاش خود را برای برقراری امنیت دارد.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به ضریب امنیت در کشور و کشورهای همسایه، گفت : امروز کشور با توجه به امنیت نامناسبی که در کشورهای همسایه وجود دارد، از امنیت خوب و مناسبی برخوردار است .
وی اظهار داشت : نیروی انتظامی قصد دارد کشور را در سال 1387با اجرای طرح های مختلف امنیتی و انتظامی به یک نقطه مطلوب و قابل سنجش برساند و این موفقیت با همراهی مردم میسر خواهد شد.
احمدی مقدم گفت : نیروی انتظامی یار مردم و در کنار مردم است و باید برای ارتقای احساس امنیت در مردم از ابزارهای مدرن و تجهیزات جدید استفاده کرد .
وی در ادامه توجه دولت و مجلس شورای اسلامی به بودجه نیروی انتظامی در سال 1387 را خوب دانست و از این توجه تشکر کرد .
فرمانده ناجا در ادامه با اشاره به تلاش این نیرو برای ارایه خدمات به پرسنل ناجا، گفت : تمام پرسنل نیروی انتظامی باید تا پایان برنامه پنجم یعنی تا هفت سال آینده صاحب خانه شوند و نباید این دغدغههای فکری، پلیس را از تامین امنیت اجتماعی باز دارد.
فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد : پلیس باید تا پایان سال جاری طرح امنیت اجتماعی در کشور را محقق کند و سال جاری سال شکوفایی طرحهای نیروی انتظامی در جامعه است.
مروری بر فهرست مهمترین فیلمهای تابستان ۲۰۲۶ هالیوود
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک