سرزمین مفرغ و بلوط آماده پذیرایی از مسافران نوروزی‌

خرم‌آباد - خبرنگار جام‌جم: استان لرستان با پیشینه‌ای کهن و برخورداری از صدها جاذبه گوناگون فرهنگی، تاریخی و طبیعی بی‌گمان یکی از نواحی زیبا، دیدنی، بکر و خوش آب و هوای ایران‌زمین به شمار می‌آید. این سرزمین زیبا و سرسبز به دلیل شرایط مناسب آب و هوایی و قرار گرفتن در مسیر اصلی جاده جنوب، شمال کشور همه ساله پذیرای هزاران مسافر نوروزی از سراسر کشور و به ویژه کاروان راهیان نور است. استان لرستان که به سرزمین مفرغ و بلوط شهرت دارد 28 هزار کیلومتر مربع وسعت و بیش از 7/1 میلیون نفر جمعیت دارد.لرستان یکی از کهن‌ترین زیستگاه‌های بشر در دوران پیش از تاریخ به شمار می‌آید که پیشینه سکونت انسان در آن به 40 هزار سال برمی‌گردد.
کد خبر: ۱۶۵۳۸۸

عمده‌ترین جاذبه‌های طبیعی و تاریخی استان لرستان عبارتند از: قلعه فلک‌الافلاک، موزه مردم‌شناسی و باستان‌‌شناسی، مناره آجری، سنگ‌نبشته، گرداب سنگی، خانه جهانگرد، آبشارهای بیشه، وارک، گریت، نوژیان، بقعه شجاع‌الدین خورشید، پل کشکان و پل شکسته در شهرستان خرم‌آباد، رودخانه کشکان، تنگه ملاوی، تالاب‌ها، غار کلماکره، کاروانسرا چمشک و ده‌ها اثر دیگر.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در گفتگو با <جام‌جم> گفت: همه ساله 3 تا 4 میلیون مسافر به قصد بازدید از شهرهای جنوبی و مناطق جنگی از استان لرستان می‌گذرند و تعدادی نیز جهت بازدید از استان لرستان به این استان سفر می‌کنند.

سیروس ابراهیمی افزود: یکصد مدرسه، 13 هتل، 20 مهمان‌پذیر، دو کمپ در خرم‌آباد و یک کمپ در پلدختر جهت اسکان مسافران نوروزی آماده پذیرایی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها