حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
در حقیقت، نبض بازی در نیمه اول به اختیار پاسیها میزد تا سرخها که همچنان در دفاع با خلائی بزرگ مواجه بودند، بارها دفاعشان روی حرکات سرعتی و عمقی بازیکنان پاس جا مانده و بسیار خوششانس باشند که تور دروازهشان تنها یک بار بلرزد. یدالله اکبری، کاپیتان تیم پاس که پیش از این موقعیتی تکبهتک را گل نکرده بود، در دقیقه 28 روی پاس عمقی سیدمحمد علوی، پشت دفاع پرسپولیس صاحب توپ شد تا با یک ضربه فنی، توپ را دور از دستان رودباریان به قعر دروازه حریف هدایت کند. این گل در شرایطی به ثمر رسید که در دقیقه 18 چتر آبگون در شرایط تک به تک با رودباریان، توپ را به بیرون زده بود تا بالاخره نوار خوششانسیهای سرخها با گل اکبری پاره شود.
به هر حال پرسپولیسها آنقدر خوششانس بودند که حتی پنالتی دقیقه 89 یدالله اکبری به دیرک افقی دروازه خورد تا روی خط دروازه فرود آید که البته به نظر میرسید از خط نیز عبور کرده است.
به هر حال، پرسپولیس که پنداری میخواهد بازیکنانش دل شیر داشتنشان را به افشین قطبی ثابت کنند، در نیمه دوم به خود آمدند و حملات دامنهداری را روی دروازه حریف تدارک دیدند. حملاتی که بعضا برش و کوبندگی لازم را نداشت تا مدافعان پاس بجز یک مورد که دچار اشتباه شده و دروازه خود را گشوده دیدند، در مابقی دقایق بازی، بیاشتباه و خونسرد حملات حریف را خنثی کنند. در دقیقه 78 و روی پاس بلند کریم باقری از نیمه زمین خودی، دفاع پاس در دفع توپ دچار اشتباه شد تا توپ پشت سر دروازهبان خروج کرده پاس به نیکبخت واحدی رسیده و او نیز با ضربه سری دقیق، بازی را به تساوی بکشاند.
بعد از این گل ودر شرایطی که احساس میشد پرسپولیس برای پیروزی خود را به آب و آتش خواهد زد، این پاسیها بودند که دوباره نبض بازی را به دست گرفتند تا بویژه روی تعویض فکورانه بگوویچ در فرستادن محمد غلامین سرعتی و تازهنفس به جای چترآبگون، وی به دفعات پشت دفاع سرخها صاحب توپ شود که البته هیچ بعید نبود اگر در دقیقه 89 رودباریان با خطای پنالتی جلوی وی را نمیگرفت، گل دوم و کشنده پاس هم در بهت هواداران سرخ به ثبت میرسید.
با این تساوی پرسپولیس 41 امتیازی شد تا همچنان در صدر جاخوش کند. پاس هم 30 امتیازی شد تا یک پله در جدول صعود کرده و به رده دهم صعود کند.
برد با ارزش مس
اما در کرمانشاه، مس کرمان، تیم بحران زده شیرینفراز را که بدون مربی به مصاف این تیم آمده بود، با سه گل شکست داد تا تیرهروزیهای نماینده فوتبال کرمانشاه ادامه یابد. اوچه 46، جلال امیدیان 80 و کمال کامیابی 88 زننده گلهای مس در این دیدار بودند تا مس با 6پله صعود از رده چهاردهم به رده هشتم نقلمکان کند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....