لاریجانی:

صدور قطعنامه سوم علیه ایران لجبازی سیاسی است

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی گفت: صدور قطعنامه سوم علیه ایران یک نوع لجبازی سیاسی است. به گزارش فارس از قم، علی لاریجانی سه‌شنبه شب در گفت‌وگو با خبرنگاران در رابطه گزارش البرادعی درباره پرونده هسته‌ای ایران اظهار داشت:
کد خبر: ۱۶۱۶۹۱

 در این گزارش نکات ابهام آمیز پرونده هسته‌ای ایران رفع شد و مشخص شد که ایران مسائلی که در سند مدالیته با آژانس دنبال شد را انجام داده است.

وی ادامه داد:‌ در مساله پرونده هسته‌ای غرب سعی دارد تا نگاه ریبه آمیز به مساله داشته باشد و در آستانه انتخابات با صدور قطعنامه سعی دارند تا اراده مردم را تضعیف کنند ولی باید بدانند که اگر در محاسبات خود به این فکر هستند سخت در اشتباهند زیرا ملت ایران در انتخابات مجلس هشتم پاسخ دندان‌شکنی به آنان خواهند داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اینکه غربی‌ها می‌گویند که ما نگران دستیابی ایران به بمب اتم هستیم ظاهری است و آن‌ها حتی نمی‌خواهند که ایران فناوری صلح آمیز هسته‌ای داشته باشد چراکه توان ملی ایران با دستیابی به این دانش افزایش یافته است.

وی در پاسخ به سوالی درباره سخنرانی‌های خود در شهر قم پس از اعلام کاندیداتوری از این شهر اظهار کرد: با توجه به مشغله کاری در تهران چند روز یک‌بار در قم سخنرانی دارم و سخنرانی نیز اشکال قانونی ندارد.

لاریجانی گفت: در تهران هم که بودم سخنرانی می‌کردم و این مساله خاصی نیست.

وی ادامه داد: این سخنرانی‌ها به دلیل آن است که مردم بیشتر با نوع فکر من آشنا شوند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها