هاشمی ثمره :

گزارش البرادعی نشان ‌داد قطعنامه‌های شورای امنیت اشتباه است

سید مجتبی هاشمی ثمره مشاور ارشد رییس جمهوری ایران گفت : گزارش محمد البرادعی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان داد که قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران کاملا اشتباه بوده است.
کد خبر: ۱۶۱۲۶۹

به گزارش ایرنا ، مجتبی هاشمی ثمره  در آستانه سفرش به ژاپن ، افزود : با توجه به این که شورای امنیت سازمان ملل متحد براساس اطلاعات نادرست دو قطعنامه علیه ایران صادر کرد، به طور طبیعی گزارش جدید نیز نشان می‌دهد آن قطعنامه‌ها کاملا اشتباه بوده است.

 گزارش محمد البرادعی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران که در اختیار ? 35?عضو شورای حکام آژانس قرار گرفت ، از این کشور به دلیل نشان دادن شفافیت در برنامه هسته‌ایش در طی ماه‌های اخیر قدردانی کرده است.

گزارش البرادعی نشان می‌دهد، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی موفق شده‌اند که برخی موضوعات کلیدی در پرونده هسته‌ای ایران از جمله‌بحث تجهیزات و روند برنامه غنی‌سازی اورانیوم از سوی این کشور را حل و فصل کنند.

این گزارش همچنین پیشرفت‌هایی را در آشکارکردن موضوعات مربوط به برنامه هسته‌ای ایران در گذشته داشته است.

مشاور ارشد رییس جمهوری ایران گفت: از نظر این کشور هم اینک هیچ سووال بی‌جوابی در زمینه برنامه هسته‌ای ایران باقی نمانده است.

این خبرگزاری می‌افزاید: هاشمی ثمره که از نزدیکان رییس جمهوری ایران است ادامه داد که یافته‌های موجود در گزارش البرادعی ثابت می‌کند که همه اظهارات مقامات ایران برپایه حقیقت بوده است.

هاشمی ثمره افزود: اطلاعاتی را که جمهوری اسلامی ایران به آژانس‌بین‌المللی انرژی اتمی ارایه کرده، هم‌راستا با اطلاعات آژانس است.

وی با اشاره به فشارهایی که بر روی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ، افزود: ایران به تمامی سووالات آژانس در مورد برنامه‌های هسته‌ای خود پاسخ داده است.

مشاور ارشد رییس جمهوری ایران اظهار داشت: کشورهای غربی در طی بیش از دو هفته گذشته با هدف تصویب قطعنامه جدید علیه ایران، ضمن ارایه اسناد جدیدی به آژانس، ادعاها و اتهامات جدیدی علیه برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده‌اند.

هاشمی‌ثمره خاطرنشان کرد: کشورهای غربی به جای این‌اقدام بایستی اشتباهات گذشته‌شان را در قبال ایران اصلاح کرده و از مردم این کشور عذرخواهی کنند.

وی با بیان این که اسنادی که غربی‌ها علیه برنامه هسته‌ای ایران به آژانس ارایه کرده‌اند فاقد اعتبار است، گفت: هرکسی که ادعایی را مطرح می‌کند باید دلایل منطقی و قابل قبولی را ارایه کند.

وی در ارتباط با دانشجوی ژاپنی ربوده شده در جنوب شرقی ایران توسط اشرار قاچاقچی نیز گفت: مسوولان ایرانی تمامی تلاش خود را برای آزادی وی بکار گرفته و می‌گیرند.

«ساتوشی ناکامورا» دانشجوی ژاپنی در اکتبر سال ? 2007?میلادی در جنوب شرقی ایران توسط اشرار به گروگان گرفته شد.

هاشمی ثمره گفت: تروریست‌ها این دانشجوی ژاپنی را از ایران خارج کرده و متاسفانه به کشور همسایه منتقل کرده‌اند.

وی اضافه کرد: دیپلمات‌های ایرانی برای همکاری با کشور همسایه در این زمینه اقدام کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها