دومین جشنواره فرهنگی ،تبلیغی طلاب خارجی در قم برگزار می شود

دومین جشنواره دوسالانه فرهنگی تبلیغی طلاب خارجی اوایل اردیبهشت سال 87در قم برگزار می شود.معاون فرهنگی ، تبلیغی مرکز جهانی علوم اسلامی و دبیر این جشنواره در گفتگو با خبرنگاران ضمن اعلام این خبر گفت : این جشنواره با هدف مقابله با هجمه های دشمنان انقلاب اسلامی و تشیع و شناسایی توانمندی های طلاب خارجی در زمینه های فرهنگی و هنری و تجلیل از طلاب خارجی فعال در این عرصه برگزار خواهد شد.
کد خبر: ۱۶۱۱۵۲

حجت الاسلام عطاران طوسی افزود: جشنواره طوبی در 5بخش فرهنگی و هنری ادبیات ، هنرهای نمایشی و تجسمی ، نشریه و پایگاه های اطلاع رسانی برپا می شود که آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره تا پایان اسفندماه جاری خواهد بود.

وی تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره را 500اثر ذکر کرد و گفت : تاکنون 200نفر از طلاب با 15ملیت مختلف تعداد 500اثر به جشنواره ارسال کرده اند که پیش بینی می شود تعداد آثار تا پایان مهلت به تعداد قابل توجهی افزایش یابد.

گفتنی است ، جشنواره دوسالانه طوبی ویژه طلاب خارجی است که هر دو سال یک بار توسط مرکز جهان برگزار می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها