زن جوان ، خودروی روشن را به سرقت برد

گروه حوادث: زن جوانی در صف نانوایی وقتی متوجه خودروی روشن مردی شد که با ترک خودرو قصد خرید نان را دارد، خودرو را سرقت کرد. رضا جعفری ، معاون دادستان با اشاره به این خبر به «جام جم» گفت: روز گذشته مردی که برای خرید نان دقایقی خودروی خود را روشن مقابل نانوایی متوقف کرد، در یک لحظه دید زن جوانی که او نیز در صف نان ایستاده بود، با سرقت خودروی وی از محل متواری شد.
کد خبر: ۱۵۹۲۶۱

به دنبال این ماجرا، مرد مالباخته از خودروهای عبوری کمک خواست و با مساعدت راننده یک خودروی پراید، دقایقی بعد راه فرار زن سارق را در دوراهی قپان در خیابان قزوین مسدود و زن سارق را دستگیر کرد.

اعتراف

با گزارش موضوع این سرقت به مرکز فوریت های پلیسی 110 و حضور ماموران کلانتری 111 ، زن سارق به دادسرای جنایی تهران منتقل شد. زن جوان در اظهارات خود گفت : وقتی در صف نانوایی بودم ، خودروی روشن مرد مالباخته را مشاهده کردم ، در یک لحظه وسوسه شدم و با نشستن در پشت فرمان خودرو ، آن را سرقت کردم.

به دنبال این اظهارات پرونده به دستور بازپرس شعبه ششم دادسرای جنایی برای ادامه تحقیقات به اداره دوم پلیس آگاهی ارجاع شد تا در خصوص سوابق زن سارق تحقیقات لازم انجام شود. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها