در روزهای جنگ اجازه ندادیم تأمین کالاهای اساسی قزوین دچار اختلال شود

استاندار قزوین
 استاندار قزوین گفت: در آن شرایط، حمایت از نیروهای نظامی و انتظامی و در کنار آن حفظ آرامش بازار و تأمین نیازهای مردم از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت استان بود.
کد خبر: ۱۵۶۸۶۹۱
نویسنده علی اصغر رضایی

جام جم قزوین - نوذری در جشنواره شهید رجایی با اشاره به عملکرد دستگاه‌های استان در روزهای جنگ افزود: تلاش مجموعه دستگاه‌های اجرایی این بود که بازار دچار آسیب نشود و در تأمین اقلام و کالاهای مورد نیاز مردم کمبودی ایجاد نشود؛ موضوعی که با توجه به جایگاه قزوین در اقتصاد و تولید کشور، اهمیت مضاعفی داشت.

استاندار قزوین با بیان اینکه بخشی از امنیت غذایی کشور به ظرفیت‌های تولیدی استان وابسته است، اظهار کرد: قزوین در تأمین کالاهای راهبردی و محصولات مورد نیاز کشور سهم قابل توجهی دارد و به همین دلیل مسئولیت دستگاه‌های اجرایی استان در آن مقطع تنها محدود به قزوین نبود و بخشی از مسئولیت ملی تأمین کالا نیز بر عهده استان قرار داشت.

نوذری از مجموعه نیروهای نظامی، انتظامی، سپاه پاسداران، ارتش، دستگاه قضایی، مجموعه‌های امنیتی و دستگاه‌های اجرایی استان برای همراهی و فعالیت در آن شرایط قدردانی کرد و گفت: مدیریت شرایط حاصل یک کار جمعی و هماهنگی میان مجموعه‌های مختلف استان بود.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها