از قتل در سعادت‌آباد تا سرکوب اخلالگران بازار ارز؛

پایان خون‌بار درگیری بر سر «سگ‌گردانی» در سعادت‌آباد؛ گزارش عملیات‌های حساس پلیس تهران

سارقان
پلیس تهران از دستگیری قاتل فراری در پرونده قتل سعادت‌آباد، پایان درگیری در چهارراه ولیعصر و دستگیری فعال غیرمجاز ارزی در خیابان حافظ خبر داد.
کد خبر: ۱۵۶۸۳۶۰

جام‌جم آنلاین - رکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران طی گزارش‌های اخیر خود، از موفقیت در چندین عملیات حساس و گسترده خبر داد. از قتل‌های ناگهانی در مناطق مسکونی گرفته تا مقابله با اخلالگران اقتصادی در قلب بازار، پلیس تهران در روزهای اخیر درگیر پرونده‌های پیچیده‌ای بوده است.

           
        🚨 گزارش ویژه حوادث و جنایات 🚨   
   
               
⚠️
               

            خون‌ریزی در سعادت‌آباد و عملیات‌های حساس پلیس در تهران       

               

            از قتل بر سر سگ‌گردانی تا سرکوب اخلالگران بازار ارز؛ جزئیات عملیات‌های مأموران پلیس تهران.       

               
            📍 محدوده: تهران (سعادت‌آباد/ولیعصر)                   
   

جنایت در سعادت‌آباد؛ وقتی سگ‌گردانی به قتل منجر شد

سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران، در خصوص پرونده قتل مردی ۳۹ ساله در منطقه سعادت‌آباد توضیح داد. بر اساس بررسی‌های تیم جنایی، این مرد در پی درگیری با متهم بر سر موضوع «سگ‌گردانی» با ضربات چاقو مجروح شده و در نهایت در بیمارستان جان خود را از دست داده است. پلیس پس از شناسایی محل‌های احتمالی حضور متهم در سعادت‌آباد و سه‌راه آذری، موفق شد وی را در کمین بگیرد و دستگیر کند.

درگیری در چهارراه ولیعصر و مقابله با اخلالگران ارزی

در جریانی دیگر، یگان امداد پایتخت با ورود سریع به چهارراه ولیعصر، مانع از تشدید درگیری میان دو خودرو شد. در این عملیات، فردی که به تجهیزات غیرمجاز (شوک‌الکتریکی و اسپری اشک‌آور) مجهز بود، به دلیل ایجاد ناامنی دستگیر شد.

همزمان، پلیس امنیت اقتصادی تهران از ضربه سنگین به اخلالگران بازار خبر داد. در عملیاتی در خیابان حافظ، یک فعال غیرمجاز ارزی که تحت پوشش فروش تلفن همراه فعالیت می‌کرد، دستگیر شد. در بازرسی از محل فعالیت وی، ارزهایی به ارزش ۱۲ میلیارد تومان کشف گردید.

تعقیب و گریز در تهرانسر و سرکوب سارقان

در محدوده تهرانسر نیز، یک دستگاه خودروی ماکسیما سرقتی پس از یک تعقیب و گریز نفس‌گیر توسط پلیس توقیف و راننده آن دستگیر شد. همچنین پلیس آگاهی تهران از دستگیری دو سارق موتورسیکلت که به کلاهبرداری از ۲۲ کارت بانکی نیز متهم هستند، خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها