واکنش تند گروه‌های مقاومت به جنایات زندان‌های رژیم صهیونیستی؛

⚠️ فریاد خشم حماس و جهاد اسلامی؛ بن‌گویر و نتانیاهو مسئول جان اسرای فلسطینی هستند

جهاد اسلامی و حماس
در پی انتشار تصاویر تکان‌دهنده از وضعیت اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی و تهدیدهای وزیر امنیت داخلی این رژیم، جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی با صدور بیانیه‌هایی ضمن محکومیت این جنایت آشکار، مسئولیت کامل حفظ جان اسرا را متوجه کابینه تل‌آویو دانستند و از جامعه جهانی خواستند از انفعال دست بردارد.
کد خبر: ۱۵۶۴۶۸۵

جام جم آنلاین - انتشار ویدئویی از سوی «ایتامار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، که در آن اسرای فلسطینی را با محرومیت از ابتدایی‌ترین حقوق انسانی از جمله آب و غذا تهدید می‌کند، موج جدیدی از خشم را در میان گروه‌های مقاومت برانگیخته است. حماس و جهاد اسلامی تأکید کرده‌اند که این اقدام نه تنها نقض فاحش حقوق بشر، بلکه تلاشی مذبوحانه برای استفاده سیاسی از رنج اسرا است.

پاسخ سخت مقاومت؛ بن‌گویر و نتانیاهو در یک قاب شرم

جهاد اسلامی در بیانیه خود با اشاره به شخصیت متزلزل بن‌گویر و نتانیاهو، تصریح کرد که تاریخ از آن‌ها به عنوان لکه‌های ننگ انسانی یاد خواهد کرد. این جنبش با یادآوری پنهان شدن این سران در برابر پاسخ‌های موشکی ایران، خاطرنشان کرد که ادعاهای آن‌ها چیزی جز نمایش‌های پوشالی نیست. حماس نیز با انتقاد از سکوت نهادهای بین‌المللی، تأکید کرد که بیانیه‌های «ابراز نگرانی» دیگر کارساز نیست و تنها اقدام عملی در برابر رژیم غاصب می‌تواند مانع از تداوم این جنایات شود.

فراخوان برای حمایت جهانی از اسرا

جنبش حماس زندان‌های رژیم اشغالگر را به میدان شکنجه و اهانت توصیف کرده و از تمامی آزادگان جهان، نهادهای حقوقی و رسانه‌ها خواسته است تا پرونده اسرای فلسطینی را به اولویت نخست تبدیل کنند. گروه‌های مقاومت معتقدند ناتوانی جامعه جهانی در بازخواست رژیم صهیونیستی، این رژیم را در تداوم جنایاتش گستاخ‌تر کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها