مهرور:

کرج باید با هویت، فرهنگ و ظرفیت‌های بومی خود به ایران معرفی شود

عکس
معاون استاندار البرز و فرماندار ویژه شهرستان کرج با تأکید بر ضرورت نقش‌آفرینی جدی‌تر رسانه‌ها در معرفی هویت تاریخی و فرهنگی این شهر گفت: اصحاب رسانه می‌توانند با روایت ظرفیت‌های بومی، فرهنگی، اجتماعی و تاریخی کرج، تصویری واقعی و متفاوت از این شهر به کشور و حتی جهان ارائه کنند؛ مهرور همچنین از اجرای حدود ۹۰۰ پروژه در شهرستان کرج همزمان با هفته دولت خبر داد.
کد خبر: ۱۵۶۴۰۲۱

به گزارش جام جم البرز، مهدی مهرور در نشست با اصحاب رسانه که به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار و آغاز هفته دولت برگزار شد، ضمن تبریک این مناسبت و قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی خبرنگاران اظهار کرد: خبرنگاری شغلی محدود به یک دفتر و ساعت اداری نیست؛ اصحاب رسانه در تمامی عرصه‌ها و در طول ۳۶۵ روز سال حضور دارند و بسیاری از رویداد‌ها و تحولات جامعه را روایت و ثبت می‌کنند.

وی با اشاره به حضور خبرنگاران در شرایط مختلف و به‌ویژه بحران‌ها افزود: در حوادث و بحران‌ها نیز شاهد حضور فعال خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران هستیم و آنان در سخت‌ترین شرایط، وظیفه اطلاع‌رسانی و انعکاس واقعیت‌ها را دنبال می‌کنند.

خبرنگاران باید راوی هویت بومی کرج باشند

فرماندار ویژه شهرستان کرج با تأکید بر ضرورت توجه بیشتر به هویت فرهنگی و تاریخی این شهرستان تصریح کرد: کرج دارای پیشینه، فرهنگ، آداب و رسوم، ظرفیت‌های اجتماعی و تاریخی ارزشمندی است که باید بیش از گذشته معرفی شود.

مهرور با بیان اینکه کرج امروز شهری بزرگ و مهاجرپذیر است، گفت: بخش قابل توجهی از جمعیت کرج طی دهه‌های گذشته از نقاط مختلف کشور به این شهر آمده‌اند و همین موضوع باعث شده بخش‌هایی از فرهنگ و هویت بومی مناطق مختلف در ساختار اجتماعی کرج تغییر کند.

وی ادامه داد: زمانی بخش زیادی از جمعیت کرج در روستا‌ها و مناطق پیرامونی زندگی می‌کردند و این مناطق دارای فرهنگ، پوشش، هنر، غذا، آداب و رسوم و ظرفیت‌های بومی خاص خود بودند؛ بنابراین امروز باید برای حفظ و معرفی این میراث فرهنگی تلاش بیشتری صورت گیرد.

مهرور نقش اصحاب رسانه را در این زمینه بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: خبرنگاران و فعالان فرهنگی می‌توانند با قلم و رسانه خود، فرهنگ، تاریخ، تمدن و هویت بومی کرج را به سراسر کشور معرفی کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و غذایی شهر‌های مختلف کشور افزود: همان‌گونه که برخی شهر‌ها با یک غذای خاص یا یک ظرفیت فرهنگی در سراسر ایران و حتی خارج از کشور شناخته شده‌اند، کرج نیز ظرفیت‌های فراوانی دارد که می‌توان با استفاده از ظرفیت رسانه آنها را معرفی و به یک هویت شناخته‌شده تبدیل کرد.

کرج نیازمند روایت رسانه‌ای از ظرفیت‌های خود است

معاون استاندار البرز اظهار کرد: یکی از وظایف مهم مسئولان، اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه این است که ظرفیت‌های کمتر دیده‌شده شهر را شناسایی و معرفی کنند تا مردم سراسر کشور با تاریخ، فرهنگ و توانمندی‌های کرج آشنا شوند.

مهرور تأکید کرد: هر فردی که قلم، اندیشه، توان و ظرفیت خود را برای پیشرفت و معرفی کرج به کار می‌گیرد، در واقع یک کرجی و دلسوز این شهر محسوب می‌شود و تعلق به کرج صرفاً به محل تولد افراد محدود نیست.

اجرای ۹۰۰ پروژه در شهرستان کرج در هفته دولت

فرماندار ویژه شهرستان کرج در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز هفته دولت، از اجرای گسترده طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای در این شهرستان خبر داد.

وی گفت: در شهرستان کرج حدود ۹۰۰ پروژه در حوزه‌های مختلف اجرایی شده که بخشی از آنها در مجموعه‌های وزارت کشور، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و بخشی نیز در حوزه‌های وزارت نیرو، راه و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های اجرایی قرار دارد.

مهرور همچنین به اجرای پروژه‌های بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و تولید نیز طرح‌های متعددی در سطح شهرستان اجرا شده که نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغال منطقه دارد.

وی با اشاره به حجم سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته در این پروژه‌ها اظهار کرد: مجموع پروژه‌های اجراشده در شهرستان کرج، با احتساب بخش‌های مختلف، ارزش و سرمایه‌گذاری قابل توجهی دارد و این اقدامات حاصل تلاش مجموعه دستگاه‌های اجرایی، مدیریت شهری و بخش خصوصی است.

حضور خبرنگاران در بحران‌ها قابل تقدیر است

فرماندار ویژه شهرستان کرج در ادامه با اشاره به عملکرد اصحاب رسانه در بحران‌های اخیر گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه نیز خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران در شرایط دشوار در میدان حضور داشتند و به رسالت حرفه‌ای خود عمل کردند.

وی افزود: حتی در شرایطی که برخی مراکز و ساختمان‌ها در معرض تهدید و آسیب قرار داشتند، خبرنگاران همچنان در صحنه حاضر بودند و به تهیه خبر، تصویر و گزارش پرداختند که این حضور نشان‌دهنده مسئولیت‌پذیری و تعهد اصحاب رسانه است.

مهرور با اشاره به استمرار حضور رسانه‌ها در حوادث و تجمعات مردمی اظهار کرد: در ماه‌های اخیر نیز خبرنگاران در مناطق مختلف کرج و شهرستان‌های اطراف، از جمله محمدشهر، کمالشهر، ماهدشت و دیگر نقاط حضور داشته و رویداد‌های مختلف را پوشش داده‌اند.

وی تصریح کرد: بخش مهمی از انعکاس این حضور‌های مردمی در سراسر کشور، نتیجه تلاش خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای است و از همه آنان بابت این زحمات صمیمانه تشکر می‌کنم.

تأکید بر وحدت و همدلی در شرایط کنونی

مهرور در ادامه سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم، شهدای امنیت و شهدای عرصه رسانه، بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی تأکید کرد.

وی گفت: در شرایطی که کشور با تهدید‌ها و چالش‌های مختلف مواجه است، همه مسئولان، مردم و جریان‌های دلسوز نظام باید در کنار یکدیگر قرار بگیرند و با حفظ اتحاد و همدلی، برای عبور از مشکلات و تقویت کشور تلاش کنند.

فرماندار ویژه شهرستان کرج با اشاره به رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند اتحاد مقدس در همه سطوح جامعه هستیم و باید این موضوع را از مرحله شعار به عمل و اجرا تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: همه کسانی که دل در گرو ایران اسلامی و نظام دارند، باید با کنار گذاشتن اختلافات، برای منافع ملی و سربلندی کشور تلاش کنند.

مهرور در پایان با تأکید بر روحیه ایستادگی و انسجام مردم ایران خاطرنشان کرد: ملت ایران ملتی ریشه‌دار، مؤمن و برخوردار از فرهنگ ایثار و مقاومت است و با تکیه بر همین سرمایه اجتماعی و با حفظ وحدت و همدلی می‌توان از شرایط دشوار عبور کرد و آینده‌ای روشن‌تر برای کشور رقم زد.

در این نشست که با حضور جمعی از مسئولان شهرستانی، مدیران فرهنگی و روابط عمومی‌ها، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، مسئولان خانه مطبوعات، بسیج رسانه و جمعی از پیشکسوتان، خبرنگاران، عکاسان و فعالان رسانه‌ای برگزار شد، از تلاش‌های اصحاب رسانه در عرصه اطلاع‌رسانی و روایت رویداد‌های شهرستان تجلیل به عمل آمد.

newsQrCode
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها