کرمانشاه ـ جام جم آنلاین؛ سرهنگ حیدر حقجویان در این خصوص اظهار کرد: در پی تماس شهروندان با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع اسیدپاشی در یکی از میادین شهر اسلامآباد غرب بلافاصله مأموران کلانتری ۱۱ به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: با حضور مأموران در محل و انجام تحقیقات ابتدایی مشخص شد جوانی حدودا ۳۰ ساله به روی پیرمردی اقدام به اسیدپاشی کرده و به سرعت نیز متواری شده است.
حق جویان خاطرنشان کرد: مأموران در ادامه با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی عامل اسیدپاشی شده و در عملیاتی ضربتی نسبت به دستگیری وی اقدام کردند.
به نقل از پایگاه خبری پلیس در روز یکشنبه ۲۵ مرداد، فرمانده انتظامی اسلامآباد غرب با بیان اینکه پس از دستگیری متهم اسیدپاشی مشخص شد وی دارای «کارت قرمز» اختلالات روانی است، خاطرنشان کرد: این فرد پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
معاون امور فرهنگی کمیته امداد در گفتوگو با جامجم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس