تأکید رئیس کل دادگستری یزد بر تقویت تعامل دستگاه قضایی و انتظامی استان

1
رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به وضعیت مناسب امنیتی استان، گفت: تعامل، همکاری و هم‌افزایی دستگاه قضایی و انتظامی و سایر نهادهای مرتبط، زمینه‌ساز ارتقای امنیت و کاهش حواشی و چالش‌های امنیتی در استان است.
کد خبر: ۱۵۶۲۹۴۷

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با فرمانده جدید انتظامی استان یزد، با بیان اینکه وضعیت استان در سایه همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول، مطلوب است، اظهار داشت: مردم استان یزد مردمی قانون‌مدار و متدین هستند و در تلاطم‌ها و چالش‌های امنیتی نیز یزد از جمله استان‌هایی بوده که با مشارکت مردم و همکاری متولیان امر، با کمترین چالش مواجه شده است.

وی افزود: در کنار ظاهر آرام استان، یزد به واسطه صنعتی و معدنی بودن، شرایطی متفاوت با بسیاری از استان‌های همجوار دارد و این امر، در کنار فرصت‌های اقتصادی، موجب بروز برخی مسائل اجتماعی و در مواردی مسائل امنیتی شده که نیازمند تدبیر، هماهنگی و پیش‌بینی مستمر است.

رئیس کل دادگستری استان یزد با تأکید بر حمایت دستگاه قضایی از مجموعه انتظامی در تأمین نظم و امنیت و آرامش جامعه، تصریح کرد: دستگاه قضایی در موضوعاتی که مجموعه انتظامی به عنوان ضابط قضایی ایفای نقش می‌کند، همراه و پشتیبان پلیس است و در حوزه‌هایی که مأموریت مستقیم انتظامی محسوب می‌شود نیز دستگاه قضایی از اقدامات قانونی و مأموریت‌های مجموعه انتظامی حمایت می‌کند.

حجت الاسلام طهماسبی، ارتباط مستمر و مؤثر میان دو مجموعه را موجب ارتقای کیفیت خدمت رسانی به مردم دانست و گفت: هرچه ارتباط میان دستگاه قضایی و انتظامی بیشتر و مستمرتر باشد، تصمیمات دقیق‌تر و هماهنگ‌تر اتخاذ می‌شود و این موضوع می‌تواند در تصمیمات مدیریت ارشد استان و همچنین تدبیر امور جاری اثرگذار باشد.

وی با اشاره به اهمیت مشورت میان ضابطان و دادستان‌ها پیش از انجام برخی اقدامات، بیان کرد: اگر در ابتدای کار، به‌ویژه در موضوعات حساس، با دادستان مشورت شود، ضمن کاهش حواشی، زمینه تشکیل صحیح و دقیق پرونده نیز فراهم خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان یزد پیشنهاد کرد نشست‌های مشورتی میان مسئولان قضایی و انتظامی به‌صورت مستمر برگزار شود و افزود: پرونده‌های حساس، حاشیه‌ساز و دارای ابعاد اجتماعی و امنیتی، بیش از سایر موضوعات نیازمند همفکری و تدبیر مشترک بوده و مشورت در این موارد می‌تواند کمک شایانی به مدیریت صحیح امور کند.

این مقام قضایی خاطرنشان کرد: اگر مسائل با همفکری و همراهی و به صورت گام‌به‌گام میان دستگاه قضایی و انتظامی پیش برود، دادستان‌ها نیز با پشتوانه و توان بیشتری می‌توانند در مسیر انجام مأموریت‌های قانونی خود در تحقیق و تکمیل پرونده اقدام کنند.

وی در پایان بر استمرار تعامل و هم‌افزایی میان دو مجموعه تأکید کرد و گفت: هدف مشترک دستگاه قضایی و انتظامی، تأمین نظم، امنیت، آرامش و صیانت از حقوق مردم است و تحقق این هدف، در گرو همکاری نزدیک، هماهنگی و تدبیر مشترک است.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها