افزایش سرسام آور قیمت الاغ در نوار غزه همزمان با کاهش میزان سوخت
قیمت الاغ به دنبال متوقف شدن سوخت رسانی و واردات لوزام خودروها به وسیله اسراییل به نوار غزه که تحت سیطره جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) است، به طور سرسام آوری افزایش یافت.
کد خبر: ۱۵۶۱۶۷
به گزارش رویترز، عوده عدوان، دستفروش گفت: الاغ در چنین روزهایی بهتر از خودروهاست زیرا تجار و مردم عادی نیازی به سوخت و از این حرف ها ندارند.
عوده افزود: قیمت الاغ به طور عجیبی تا 420 دلار افزایش یافته که البته در مقایسه با خرید خودرو یا سوخت زدن به خودرو هنوز قیمت زیادی نیست.
این دستفروش افزود: الاغ در چنین روزهایی ارزش یافته است.
وی در حالی که افسار چند الاغ را در بازار الاغ ها در شرق شهر غزه در دست داشت، با خبرنگار رویترز گفتگو کرد.
اسراییل به دنبال سیطره حماس بر نوار غزه در ژوئن گذشته، فشارها بر فلسطین را افزایش داد و موانع زیادی بر سر واردات و ارسال کمک های مردمی ایجاد کرد.
اسراییل پس از آن که غزه در ماه سپتامبر گذشته ، رسما این رژیم را رژیمی دشمن خواند سوخت رسانی به منطقه مذکور را کاهش داد.
بهای گوسفند و چهارپایان باربر با نزدیک شدن عید قربان تا حد زیادی افزایش یافته است.
محمود شبیر ، دستفروش دیگری گفت: الاغ ها مانند صاحبان شان گرسنه اند.