به گزارش جام جم آنلاین، سردار رضا رستگار، فرمانده یگان حفاظت محیطزیست، با اعلام این خبر گفت: شامگاه سهشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۵، پاسگاه محیطبانی سیدجوذر در منطقه حفاظتشده طارم شهرستان حاجیآباد استان هرمزگان هدف اصابت دو پرتابه قرار گرفت.
وی افزود: در این حمله، دو فرزند پسر و عروس محیطبان جواد حسنزاده که در پاسگاه حضور داشتند، به شهادت رسیدند. محیطبان حسنزاده در زمان وقوع حادثه به دلیل حضور در مأموریت گشت و پایش منطقه، در سلامت کامل است.
فرمانده یگان حفاظت محیطزیست درباره منطقه حفاظتشده طارم نیز گفت: این منطقه با وسعتی حدود ۲۰ هزار هکتار، در فاصله حدود ۲۰ کیلومتری جنوب شهر حاجیآباد و ۱۵۰ کیلومتری شمال بندرعباس قرار دارد و زیستگاه گونههای ارزشمند پستانداران، پرندگان و خزندگان است. پاسگاه محیطبانی سیدجوذر تنها پاسگاه این منطقه بود که در این حمله به طور کامل تخریب و تجهیزات آن نیز از بین رفت.