تأکید امام جمعه یزد بر مقابله با جنگ نرم و ضرورت وضع قوانین اجرایی در حوزه حجاب و فضای مجازی

نا
آیت‌الله ناصری، در نشست شورای فرهنگ عمومی استان، ضمن تحلیل چالش‌های فرهنگی جامعه، بر ضرورت برخورداری از برنامه‌های مدون در برابر جنگ نرم دشمن تأکید کرد.
کد خبر: ۱۵۵۸۱۵۸

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد،  نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد هشدار داد که دشمن با بهره‌گیری از ابزارهای جنگ نرم، به‌دنبال «آندلس‌سازی» در ایران است و جامعه و مسئولان باید در این حوزه حساسیت بالایی داشته باشند.

امام جمعه یزد در ادامه با اشاره به جایگاه شرعی حجاب، آن را در ردیف واجبات دینی همچون نماز و روزه دانست. و ضمن تأکید بر لزوم تبیین جایگاه حجاب، پیشنهاد وضع قوانین اجرایی و اجتماعی را مطرح کرد و افزود: حجاب علاوه بر جنبه شرعی، دارای ابعاد اجتماعی است؛ لذا همان‌گونه که برخی کشورها در جهت ممانعت از حجاب قوانین سخت‌گیرانه وضع کرده‌اند، ما نیز برای تضمین اجرای حکم الهی در زمینه حجاب، نیازمند وضع و اجرای قوانین در سطح جامعه هستیم.

رئیس شورای فرهنگ عمومی یزد در بخش دیگری از سخنان خود به آسیب‌های فضای مجازی اشاره کرد و با مقایسه با تجربه‌های جهانی، خواستار وضع محدودیت‌های قانونی برای استفاده نوجوانان از فضای مجازی شد. وی گفت: برخلاف بسیاری از کشورهای جهان، ما در حوزه نظارت بر فضای مجازی نوجوانان با خلاء قانونی مواجه هستیم.

آیت الله ناصری همچنین بر ضرورت تقویت شبکه ملی اطلاعات و دستیابی به اینترنت مستقل جهت مقابله با تهدیدات امنیتی، با استناد به رهنمودهای رهبر شهید انقلاب، تأکید نمود.

وی در ادامه با اشاره به نقش کلیدی دانشگاه فرهنگیان، بر لزوم تربیت معلمان متعهد و دلسوز برای آینده نسل جدید سفارش کرد.

امام جمعه یزد همچنین خواستار توجه ویژه آموزش و پرورش به حوزه‌های قرآن و نماز برای تقویت فرهنگ دینی در دانش‌آموزان شد.

وی در پایان، بر ضرورت تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر و تبدیل مصوبات شورای فرهنگ عمومی به برنامه‌های عملیاتی و قابل اجرا تأکید کرد.

newsQrCode
برچسب ها: ناصری حجاب قوانین
ارسال نظرات

نیازمندی ها