به گزارش جام جم آنلاین، دبیرکل حزبالله لبنان با اشاره به تحولات اخیر منطقه اظهار داشت: ایران با ایستادگی خود توانست رژیم اشغالگر را وادار کند تا عملیات نظامی علیه لبنان و سایر جبههها را متوقف کند و بار دیگر نشان داد که مدافع حقیقت، مقاومت و ملتهای مظلوم است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار حزبالله، مقاومت و مردم لبنان ایستاده و بدون هیچ چشمداشتی از آرمانهای ملت لبنان حمایت کرده است. ایران به ما حق انتخاب، توان آزادسازی سرزمین و قدرت ترمیم زخمهای جامعهمان را بخشیده است.
شیخ نعیم قاسم با تقدیر از تلاشهای مسئولان ایرانی، از جمله تیم مذاکرهکننده و وزیر امور خارجه، تأکید کرد: ایران با تحمل فشارها و فداکاریهای بزرگ، در کنار مقاومت ایستاده و معادلات منطقه را تغییر داده است.
دبیرکل حزبالله در بخش دیگری از پیام خود با تشکر ویژه از مردم ایران گفت: «من بهویژه از مردم بزرگ ایران یاد میکنم. ما آنها را در میادین شهرهای ایران دیدیم و درخواستهایشان برای فداکاری جان خود جهت نجات مقاومت و مردمش را شنیدیم. از شما، از ایران وفادار، سپاسگزاریم.»
وی در پایان، ایران را «نماد غرور و افتخار» توصیف کرد و برای ملت و مسئولان جمهوری اسلامی ایران آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد