بازنشستگان، سرمایه‌های ارزشمند نظام اداری و اجتماعی کشور

استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر ضرورت حفظ شأن و منزلت بازنشستگان اظهار داشت: استفاده از تجربیات گران‌سنگ این عزیزان می‌تواند در پیشبرد امور و انتقال دانش و تجربه به نسل‌های آینده نقش مؤثری ایفا کند.
کد خبر: ۱۵۵۵۵۸۹

بازنشستگان، سرمایه‌های ارزشمند نظام اداری و اجتماعی کشور

 

 

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، به مناسبت سالروز گرامیداشت خانواده و تکریم بازنشستگان، مراسمی با حضور جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری، جمعی از بازنشستگان وزارت کشور و استانداری و مسئولان حوزه اداری و منابع انسانی استان برگزار شد.

 

در این نشست که در فضایی صمیمی و با هدف تجلیل از سال‌ها خدمات ارزشمند بازنشستگان برگزار شد، تعدادی از بازنشستگان به بیان مسائل، دغدغه‌ها و مطالبات خود در حوزه‌های مختلف پرداختند و خواستار توجه بیشتر به موضوعات معیشتی، رفاهی و خدماتی این قشر شدند.

 

همچنین ملک‌محمد محمودیان، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری چهارمحال و بختیاری، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در زمینه تکریم بازنشستگان، برنامه‌های حمایتی و پیگیری‌های صورت‌گرفته برای بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی آنان ارائه کرد و به برخی از موضوعات مطرح‌شده از سوی بازنشستگان پاسخ داد.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت سالروز خانواده و تکریم بازنشستگان و قدردانی از خدمات صادقانه و ماندگار این عزیزان، بازنشستگان را سرمایه‌های ارزشمند نظام اداری و اجتماعی کشور دانست.

 

مردانی با تأکید بر ضرورت حفظ شأن و منزلت بازنشستگان اظهار داشت: استفاده از تجربیات گران‌سنگ این عزیزان می‌تواند در پیشبرد امور و انتقال دانش و تجربه به نسل‌های آینده نقش مؤثری ایفا کند.

 

وی همچنین با اشاره به مسائل و دغدغه‌های مطرح‌شده در این نشست، تصریح کرد: مجموعه مدیریت استان تمام تلاش خود را برای پیگیری مطالبات و رفع مشکلات بازنشستگان به کار خواهد گرفت و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط بتوانیم بخشی از دغدغه‌های این عزیزان را مرتفع کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها