پروژه فاضلاب فیروزکوه با مشارکت بخش خصوصی اجرایی می‌شود

نماینده مردم دماوند، فیروزکوه و رودهن، با هدف تسریع در اجرای پروژه فاضلاب شهری فیروزکوه، از محل اجرای این پروژه بازدید میدانی انجام داد.
کد خبر: ۱۵۵۴۱۱۳
به گزارش جام جم آنلاین تهران،شاهرخ رامین، نماینده مردم دماوند، فیروزکوه و رودهن، با هدف تسریع در اجرای پروژه فاضلاب شهری فیروزکوه، از محل اجرای این پروژه بازدید میدانی انجام داد.
 
در این بازدید که با حضور ابوالفضل زمانی‌نژاد فرماندار شهرستان فیروزکوه و علیرضا قاسمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران برگزار شد، شرایط سرمایه‌گذاری، ظرفیت‌های موجود، حجم سرمایه مورد نیاز و مدل‌های مشارکت بخش خصوصی بررسی گردید.
 
شاهرخ رامین با تأکید بر اهمیت اجرای این طرح زیربنایی برای توسعه پایدار شهرستان، اظهار داشت که پیگیری جدی برای جذب سرمایه‌گذار و رفع موانع قانونی در دستور کار قرار دارد.
 
به گفته قاسمی، شرکت آبفا آماده حمایت کامل از سرمایه‌گذاران برای انجام مطالعات و گذراندن مراحل قانونی است.
 
ابوالفضل زمانی‌نژاد، فرماندار فیروزکوه، نیز بر لزوم هماهنگی همه دستگاه‌ها برای تحقق این پروژه تأکید کرد.
 
شاهرخ رامین در پایان بازدید، این پروژه را یکی از مطالبات اصلی و اولویت‌دار مردم فیروزکوه دانست که اجرای آن تحول مهمی در بهداشت محیط و توسعه شهری ایجاد خواهد کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها