همه آنچه باید درباره کمپ جدید ایران در تیخوانا بدانید 

عملیات نجات تیم‌ ملی!

فدراسیون فوتبال در یک اقدام هوشمندانه، کمپ تمرینی ایران را تغییر داد. بر اساس این تصمیم درست، ملی‌پوشان روز پانزدهم خردادماه به جای سفر به آریزونا، راهی ایالت باخا کالیفرنیا و شهر تیخوانا در حاشیه اقیانوس آرام می‌شوند؛ جایی دور از حواشی.
فدراسیون فوتبال در یک اقدام هوشمندانه، کمپ تمرینی ایران را تغییر داد. بر اساس این تصمیم درست، ملی‌پوشان روز پانزدهم خردادماه به جای سفر به آریزونا، راهی ایالت باخا کالیفرنیا و شهر تیخوانا در حاشیه اقیانوس آرام می‌شوند؛ جایی دور از حواشی.
کد خبر: ۱۵۵۳۴۸۹

به دلیل ریسک امنیتی سفر به آمریکا و همچنین تاخیر در صدور ویزای کاروان ایران، فدراسیون فوتبال به فیفا پیشنهاد داد به جای این کشور، راهی مکزیک شود؛ کشوری که این دوره برای سومین بار میزبان جام‌جهانی است.

دبیرکل فیفا نیز این موضوع را با اینفانتینو مطرح کرد و در نهایت فیفا در نامه‌ای رسمی با انتقال کمپ تمرینی ایران به مکزیک موافقت کرد. پیش از این رئیس جمهور این کشور نیز گفته بود آنها هیچ مشکلی برای میزبانی از ایران ندارند. فدراسیون تلاش کرد سه دیدار مقدماتی تیم‌ملی به مکزیک منتقل شود، اما به دلیل بلیط فروشی و اقدامات لجستیکی این پیشنهاد رد و در مقابل اجازه داده شد ایران کمپ خود را به کشور مکزیک ببرد.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در این باره توضیح داد: «کمپ بازی‌های تیم ملی کلیه کشور‌های حاضر در جام جهانی توسط فیفا تائید شده است.
خوشبختانه ایران باتوجه به درخواست‌هایی که داشت و جلساتی که در استانبول با فیفا و مسئولان جام جهانی برگزار کردیم و همینطور جلسه وبیناری با دبیرکل محترم فیفا داشتیم، توانستیم کمپ‌مان را تغییر دهیم. قبلا باید ۲۰ روز در آمریکا می‌ماندیم ولی حالا کمتر از این در آمریکا خواهیم بود. قرارداد کمپ ما بسته خواهد شد و مشکلی وجود ندارد.» 

استقبال گرم مکزیکی‌ها

ایران دو دیدار خود را در لس آنجلس و دیدار با مصر را در سیاتل برگزار خواهد کرد. جالب اینجاست با وجود بردن کمپ تیم‌ملی به آمریکا، فاصله‌ها دست نخورده باقی مانده است. یعنی فاصله آریزونا با لس آنجلس، حدودا همان فاصله تیخوانا با این شهر است؛ یعنی حدود ۲۲۵ کیلومتر. فاصله تیخوانا با سیاتل که میزبان بازی پایانی تیم‌ملی است، حدود ۲ هزار کیلومتر است ولی با پرواز کمتر از دو ساعت طی خواهد شد. مکزیکی‌ها که از این تصمیم فدراسیون ذوق زده شدند، از همان ابتدا استقبال گرمی از تیم ملی داشتند. خانم «مارینا دل پیلار آویلا اولمدا» فرماندار فعلی باخا کالیفرنیا در واکنش به حضور ایران در این ایالت برای جام جهانی گفت: «به لطف همکاری با دولت مکزیک، ما میزبان تیم ملی ایران خواهیم بود تا برای بزرگترین رویداد فوتبال روی کره زمین آماده شود. به باخا خوش آمدید.»

تیخوانا پُرجمعیت‌ترین شهر از ایالت «باخا کالیفرنیا» محسوب می‌شود و در غربی‌ترین نقطه کشور مکزیک و در مرز این کشور با آمریکا واقع شده است. این شهر از لحاظ صنعتی و مالی از اهمیت قابل توجهی برای مکزیک بهره‌مند است. 

در کتابچه‌ای که فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) پیش از جام جهانی برای کمپ‌های ۴۸ تیم حاضر در رقابت‌ها منتشر کرده، از شهر تیخوانا تنها مرکز تمرینی «چولویتس‌کوینتل» برای جام جهانی در نظر گرفته شده است. تیم فوتبال «تیخوانا» در لیگ برتر مکزیک در همین مرکز تمرین می‌کند و در ورزشگاه کناری آن (استادیوم کالینته) به میدان می‌رود. قرار است دو دیدار دوستانه ایران پیش از شروع جام جهانی که یکی مقابل پورتوریکو است، در همین استادیوم برگزار شود. محل استقرار و استراحت ملی‌پوشان هتل نیز «تیخوانا ماریوت» است که تا مرکز تمرینی تنها ۱۵ دقیقه فاصله دارد. فیفا درباره این هتل نوشته «اتاق‌های مهمان برای استراحت و تمرکز طراحی شده‌اند و امکانات مدرن، تختخواب‌های باکیفیت و اینترنت پُرسرعت ارائه می‌شود. این هتل دارای یک مرکز بدنسازی، استخر روباز و گزینه‌های غذاخوری با قابلیت تطبیق با نیاز‌های تیم است. فضای لازم برای برگزاری جلسات، ریکاوری و برنامه‌ریزی عملیاتی در دسترس هستند.»

انتقال کمپ تمرینی و هتل تیم‌ملی به مکزیک، نه تنها خیال فدراسیون که خیال دولت را هم راحت کرد. شایعات زیادی درباره ریسک‌های امنیتی سفر به آمریکا برای تیم‌ملی وجود داشت که با انتقال به مکزیک، به طور کامل از بین خواهد رفت. همچنین نیرو‌های امنیتی تیم‌ملی نیز می‌توانند در این سفر ملی‌پوشان را همراهی کنند؛ در حالی که آمریکا اعلام کرده بود به هیچیک از آنها ویزا نخواهد داد. یکی از دستیاران امیر هم در روز‌های اخیر راهی مکزیک شد و بعد از بررسی زمین تمرینی، هتل و... به کادر فنی اعلام کرد همه چیز برای میزبانی از تیم ملی مهیاست. 

تیم ملی کامل شد

اردوی تیم ملی در حالی پیگیری می‌شود که تاکنون مهدی طارمی، سعید عزت‌اللهی، محمد محبی، مهدی قایدی، سامان قدوس، محمد قربانی و شهریار مغانلو از جمع لژیونر‌ها به آنتالیا سفر کردند و قرار است امروز هم دو بازیکن دیگر وارد ترکیه شوند. علیرضا جهانبخش و دنیس اکرت آینسا، دو لژیونر ایرانی شاغل در لیگ بلژیک هستند که به‌خاطر رقابت‌های باشگاهی به ترکیه نرفته بودند تا تیم‌هایشان، شنبه شب آخرین بازی فصل ۲۶-۲۰۲۵ را برگزارکردند. 

جهانبخش که پس از آسیب دیدگی و تعویض در دقیقه ۳۲ مسابقه دندر مقابل لالوویر در هفته سی‌وپنجم ژوپیر لیگ بلژیک، در سه بازی پایانی فصل حضور نداشت و شب گذشته هم نظاره‌گر عدم نتیجه‌گیری و سقوط تیمش برابر لومل بود. دنیس اکرت نیز که در دو مسابقه پایانی فصل به‌عنوان یار جانشین به زمین رفت و در جریان شکست دو بر صفر استاندارد لیژ برابر شارلروا حضور تعویضی داشت. این دو با هم راهی آنتالیا شدند.

newsQrCode
برچسب ها: کمپ مکزیک
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها