
به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام،علی شیرمحمدی در جمع خبرنگاران با اشاره به روحیه ولایتمداری و پایبندی مردم استان ایلام به آرمانهای انقلاب اسلامی اظهار کرد: مردم ایلام همانگونه که در دوران دفاع مقدس، وفاداری خود را به نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمانهای والای انقلاب به اثبات رساندند، در جنگ رمضان (جنگ تحمیلی سوم) نیز نشان دادند که مردمی مؤمن، بصیر و پایبند به ولایت هستند.
وی افزود: مردم استان ایلام اکنون ۷۳ شب است که با حضور در میدان بار دیگر عهد و پیمان خود را با ولایت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید کردهاند و این حضور پرشور، نمادی روشن از وفاداری، بصیرت و احساس مسئولیت آنها نسبت به ارزشهای انقلاب و کشور است.
مدیرکل زندانهای استان ایلام تصریح کرد: این حضور گسترده و مستمر، نشاندهنده آن است که مردم ولایتمدار استان ایلام همواره پای کار نظام بوده و هستند و این همراهی، ایستادگی و بصیرت را ارج مینهیم.
شیرمحمدی خاطرنشان کرد: من و همکارانم در ادارهکل زندانهای استان ایلام به نیابت از شهدای سرافراز اوین که در جنگ دوازدهروزه و در جریان حمله رژیم غاصب صهیونیستی به شهادت رسیدند، اقدام به برپایی ایستگاه صلواتی و موکب شهدای اوین کردهایم و اکنون در حال خدمترسانی به مردم ایلام هستیم.
وی ادامه داد: برپایی این موکب، ادای دینی کوچک به مقام والای شهدا و تجلی همبستگی و همراهی مجموعه زندانهای استان با مردم مؤمن و انقلابی ایلام است.