معاون روابط عمومی،تشریفات و امور بین‌الملل حوزه استاندار سمنان خبر داد:

تشکیل نخستین قرارگاه شهرستانی؛ گامی مهم در وحدت رسانه و روابط عمومی شهرستان گرمسار

معاون روابط عمومی، تشریفات و امور بین‌الملل استانداری سمنان گفت: قرارگاه رسانه‌ای شهید نائینی با هدف تقویت امیدآفرینی، اطلاع‌رسانی صحیح و انسجام رسانه‌ای در شهرستان گرمسار تشکیل شد و این شهرستان به عنوان نخستین شهرستان استان، آغازگر اجرای این طرح رسانه‌ای شد.
کد خبر: ۱۵۵۱۹۳۶
نویسنده بهروز بهشتی

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از سمنان؛ حسین رومینا در آیین افتتاح قرارگاه رسانه‌ای شهید نائینی در گرمسار گفت: قرارگاه رسانه‌ای پنج روز پس از آغاز جنگ تحمیلی علیه کشور تشکیل شد تا با محوریت رسانه، امیدآفرینی، جهاد تبیین و اطلاع‌رسانی صحیح در سطح استان تقویت شود.

حسین رومینا افزود: امروز رسانه‌ها در صف نخست جنگ‌های دنیا قرار دارند و حتی یک پیام، خبر یا روایت می‌تواند بر شرایط اقتصادی، اجتماعی و افکار عمومی کشورها اثرگذار باشد، به همین دلیل تلاش شد با همراهی معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه قائم آل محمد(عج) استان، روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی، بسیج رسانه و خبرنگاران، این قرارگاه رسانه‌ای در استان شکل بگیرد.

وی با اشاره به نقش مهم اطلاع‌رسانی در شرایط حساس کشور بیان کرد: یکی از اهداف اصلی این قرارگاه، آموزش نحوه صحیح تولید و انتشار اخبار، تبیین خدمات و اقدامات دستگاه‌های اجرایی و تقویت امید و آرامش در جامعه است تا مردم در جریان فعالیت‌ها و خدمات انجام‌شده قرار گیرند.

معاون روابط عمومی، تشریفات و امور بین‌الملل استانداری سمنان ادامه داد: برگزاری نشست‌های خبری مستمر با مدیران دستگاه‌های اجرایی، آموزش خبرنگاران و فعالان روابط عمومی و ایجاد هماهنگی میان رسانه‌ها از جمله برنامه‌هایی است که در قالب این قرارگاه دنبال خواهد شد.

رومینا با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان بخش‌های مختلف اظهار داشت: همکاری سپاه، دستگاه‌های اجرایی، قضایی، انتظامی، ائمه جمعه و اصحاب رسانه در این مسیر نشان‌دهنده وحدت و انسجام موجود در استان است و این همدلی می‌تواند در مدیریت افکار عمومی و امیدآفرینی نقش مؤثری داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان گرمسار نخستین شهرستان استان سمنان است که قرارگاه رسانه‌ای شهید نائینی در آن آغاز به کار کرده و پیش‌بینی می‌شود این طرح به‌زودی در سایر شهرستان‌های استان نیز اجرا شود.

گفتنی است قرارگاه رسانه‌ای شهید نائینی شهرستان گرمسار با پیگیری و حمایت فرماندار شهرستان و همکاری سپاه و بسیج رسانه، با هدف تقویت هماهنگی میان رسانه‌ها، روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی و فعالان فضای مجازی تشکیل شد تا در حوزه اطلاع‌رسانی، جهاد تبیین و انعکاس خدمات نظام، اقدامات منسجم‌تری در سطح شهرستان انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها