آغاز رفع مشکل آب شرب ۷ روستای بخش قهاوند با مشارکت خیرین

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از آغاز پروژه‌ی رفع مشکل تأمین آب شرب هفت روستای بخش قهاوند خبر داد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از آغاز پروژه‌ی رفع مشکل تأمین آب شرب هفت روستای بخش قهاوند خبر داد.
کد خبر: ۱۵۵۱۷۲۹

به گزارش جام جم آنلاین همدان، فرهاد بختیاری‌فر اظهار داشت: روستاهای بزنیجرد، میلاجرد، نوده، سماوک، بوبوک‌آباد، خیرآباد و یکله از جمله مناطقی هستند که با اجرای طرح توسعه خطوط انتقال آب و با مشارکت خیّرین به‌زودی از شبکه پایدار آب شرب بهره‌مند می‌شوند.

بختیاری‌فر با بیان اینکه این طرح جمعیتی بالغ بر ۲۹۱۹ نفر در قالب ۸۵۰ خانوار را تحت پوشش قرار می‌دهد، ادامه داد: اجرای این پروژه با اهدای پنج کیلومتر تجهیزات انتقال آب به ارزش تقریبی ۵۰ میلیارد ریال از سوی یکی از خیّرین نیک‌اندیش آبرسان، امکان‌پذیر شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه، مشکل کمبود و ناپایداری آب شرب در روستاهای یادشده برطرف شده و زمینه بهره‌مندی پایدار ساکنان این مناطق از آب سالم و بهداشتی فراهم خواهد شد.

newsQrCode
برچسب ها: همدان آبفا آب
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها