۱۵ هزار میلیارد ریال برای آب‌رسانی به ۵۷۹ روستای خراسان رضوی اختصاص یافت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: مرحله دوم جهاد آبرسانی به روستا‌های استان آغاز شده و قرار است این طرح ظرف ۳۶ ماه به انجام برسد و طی آن ۲۱۴ هزار و ۸۵۶ نفر در ۳۰ شهرستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و نظارت شرکت آبفای استان از آب شرب بهداشتی برخوردار شوند.
کد خبر: ۱۵۵۰۶۷۰

۱۵ هزار میلیارد ریال برای آب‌رسانی به ۵۷۹ روستای خراسان رضوی اختصاص یافت

به گزارش جام جم آنلاین، حسین امامی افزود: در این مرحله نسبت به ساخت ۲۴ هزار و۸۰۰ مترمکعب مخزن ذخیره، حفر ۱۰۰ حلقه چاه، اجرای ۶۷۴ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و ۷۰ کیلومتر شبکه توزیع برق، ساخت ۷۲ مورد اتاقک چاه، نصب ۲۰ دستگاه آب شیرین کن و ۶ هزار متر حصار کشی اقدام می‌شود.

وی اضافه کرد: در مرحله نخست طرح جهاد آبرسانی ۱۸۳هزار و ۸۳۵ نفر جمعیت در ۲۰۵ روستا با همکاری قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) شامل معین نیروی زمینی سپاه و بسیج سازندگی و نظارت این شرکت از آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند شدند. مرحله اول طرح در ۱۶ شهرستان با صرف ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال اجرا شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی در ادامه با اشاره به اینکه انشعابات غیرمجاز و آب دزدی از چالش‌های استان به خصوص در شرایط خشکسالی است، خاطرنشان کرد: روزانه حدود ۲۰ فقره انشعاب غیرمجاز آب در استان شناسایی می‌شود.

امامی افزود: یکی از چالش‌های اساسی شرکت‌های آب و فاضلاب برای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به مشترکان وجود انشعاب‌های غیرمجاز آب است، رفتاری غیرقانونی و خلاف شرع و عرف که علاوه بر خسارت به تاسیسات و آلودگی خطوط و شبکه‌های توزیع، باعث تضییع حقوق مشترکان در استفاده مجاز از آب شرب می‌شود.

وی با اشاره به خدمت رسانی این شرکت به ۹۳ شهر و ۲ هزار و ۲۵۳روستا دراستان اضافه کرد: سال گذشته هفت هزار و ۱۳۵ انشعاب غیرمجاز آب درسطح استان شناسایی شد و سرقت آب از طریق این انشعابات ۷۱۳ هزار و ۱۷۸متر مکعب برآورد شد که بزرگترین انشعاب غیرمجاز آب شرب مربوط به بخش ییلاقی شاندیز بود و در یک مجتمع ویلایی با حدود ۶۰ واحد با متراژ هریک هزار و ۲۰۰ مترمربع برای آبیاری فضای سبز، تامین آب استخر و جکوزی مورد استفاده قرار گرفته بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی عنوان کرد: در مناطق روستایی افراد متخلف از انشعابات غیرمجاز برای شرب دام و آبیاری درختان و باغات استفاده می‌کنند و در مواردی سرقت آب توسط دامداران در مناطق خارج ازبافت مسکونی و با تخریب خطوط انتقال آب انجام می‌شود که بخشی از کشفیات انشعابات مربوط به این حوزه است.

امامی با اشاره به بحران خشکسالی و کمبود شدید ذخایر و منابع تامین آب ادامه داد: اقدام افراد متخلف در نصب انشعاب غیرمجاز باعث آلودگی شبکه و هدر رفت آب می‌شود.

وی تاکید کرد: قبل از احداث واحد‌های غیرمجاز باید دستگاه‌های مسئول مانع شروع عملیات ساخت و ساز شوند تا مشکلات و گرفتاری‌های بعدی در تامین آب مشترکین قانونی ایجاد نشود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: تشکیل تیم‌های گشت آب، راه اندازی سامانه سوت زنی و تعیین تلفن ۱۲۲ برای دریافت اخبار مربوط به تخلفات حوزه آب شرب به ویژه انشعابات غیرمجاز و نیز ایجاد شعب ویژه در ادارات دادگستری استان از اقدامات مستمر و تاثیرگذار شرکت آبفای استان در راستای مبارزه جدی با چالش انشعابات غیرمجاز است.

استان پهناور خراسان رضوی با ۳۰ هزار کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع آب رتبه دوم کشور پس از استان تهران از حیث برخورداری از خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع را دارد و از تبعات انشعابات غیر مجاز مصون نمانده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها