حضور استاندار چهارمحال و بختیاری در قرارهای تجمعات مردمی

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مردم در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و امنیت کشور، با حضور در اجتماع اقتدار، بصیرت و دشمن‌شناسی خود را به نمایش گذاشتند.
کد خبر: ۱۵۴۹۸۲۹

حضور استاندار چهارمحال و بختیاری در قرارهای تجمعات مردمی

 

 

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، استاندار چهارمحال و بختیاری بر اساس قرار‌های شبانه، از تعدادی از موکب‌های مستقر در مسیر راهپیمایی شهرکرد بازدید کرد و به تمامی دست اندرکاران خدا قوت گفت.

 

جعفر مردانی در این بازدید، گفت: مردم ایران به ندای رهبری لبیک گفتند و در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و امنیت کشور، با حضور در اجتماع اقتدار، بصیرت و دشمن‌شناسی خود را به نمایش گذاشتند.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه امروز دشمنان نظام اسلامی در تلاشند تا با جنگ نرم و ترکیبی در کنار تهدید نظامی، آرامش و امنیت جامعه را خدشه‌دار کنند، افزود: حضور پرشور مردم در این اجتماع، مشت محکمی بر دهان دشمنان بود و نشان داد که مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی، همواره پشتیبان نظام و انقلاب هستند.

 

جعفر مردانی، مقاومت ۵۶ شبه مردم در برابر توطئه‌های دشمنان را ستودنی خواند و بیان داشت: این حضور حماسی، نشان از عمق باورها و اعتقادات دینی مردم و عشق به میهن است. 

 

وی در ادامه، ابراز امیدواری کرد: این اتحاد و همبستگی، همواره پابرجا بماند و مردم با بصیرت و آگاهی، در برابر هرگونه فتنه و دسیسه دشمنان ایستادگی کنند.

 

جعفر مردانی در پایان، حضور پر‌رنگ، مسئولانه و دغدغه‌مندانه‌ی این مواکب در سطح شهر را ستود و حضور آن‌ها را باعث تزریق شور و حماسه در جامعه و گسترش بیش از پیش عِرق ملی و ايمانی میان مردم دانست و فعالیت مواکب را در راستای افزایش میدانی فعالیت های فرهنگی و تبیینی ملموس و اثرگذار میان اقشار مختلف مردم، بسیار با اهمیت خواند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها