به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، در مراسمی معنوی و باشکوه که پیش از حرکت کاروان «وحدت و اقتدار» برگزار شد، محمدرضا پازندمهر در جمع پرشور موتورسواران و اتومبیلرانان، از یک تصمیم بزرگ و خیرخواهانه پرده برداشت.
این مراسم که با حضور افتخارآمیز مادر شهید والامقام «امیرمحمد نظری» (از شهدای مظلوم مدرسه میناب) و خواهر شهید گرانقدر «مهدی عباسی» عطرآگین شده بود، به صحنهای برای نمایش اتحاد ورزشکاران در مسیر محرومیتزدایی تبدیل شد.
پازندمهر با تأکید بر اینکه جامعه ورزش همواره در کنار مردم و آرمانهای انقلاب ایستاده است، اعلام کرد: «با برنامهریزیهای صورت گرفته و همکاری تنگاتنگ با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، یک باب مدرسه به نام مقدس «مدرسه شکره طیبه میناب» ساخته خواهد شد.»
وی در ادامه افزود که هزینه ساخت این فضای آموزشی با مشارکت داوطلبانه و مردمی اعضای خانواده بزرگ موتورسواری و اتومبیلرانی تأمین میگردد. این اقدام نمادین، علاوه بر پاسداشت خون شهدای دانشآموز، گامی عملی در جهت ارتقای عدالت آموزشی در مناطق هدف خواهد بود.
در پایان این مراسم، کاروان «وحدت و اقتدار» با بدرقه خانواده معظم شهدا و با پیام همدلی و خدمترسانی، حرکت خود را آغاز کرد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد