استاندار یزد در جریان حضور در اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرد؛

ضرورت طراحی سازوکارهای جدید برای کاهش فشار بر کارفرمایان و کارگران

استاندار یزد با تأکید بر ضرورت طراحی سازوکارهای تازه برای کاهش فشار بر کارفرمایان و کارگران، از پیگیری در سطح ملی برای اخذ مجوزهای حمایتی مورد نیاز صنایع استان خبر داد و این موضوع را از اولویت‌های کاری مدیریت استان اعلام کرد.
کد خبر: ۱۵۴۸۳۷۲

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، استاندار یزد با حضور در اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، ضمن دیدار با مدیران و کارکنان این مجموعه، مسائل حوزه اشتغال، خدمات تأمین اجتماعی و روند اجرای طرح کالابرگ الکترونیک را مورد بررسی قرار داد.

استاندار یزد با اشاره به عروج ملکوتی قائد امت حضرت آیت الله امام سید علی خامنه ای (قدس سره)، شهادت ایشان را پاداشی عظیم و نعمتی الهی بر هشت دهه مجاهدت مخلصانه توصیف کرد و گفت: نیل به این فیض عظیم در سن ۸۶ سالگی، تجلی آرزوی دیرینه رهبر فقیدمان بود که اگر جز این رقم می‌خورد، حسرتی ابدی بر جای می‌ماند.

وی با قدردانی از حضور و همراهی مردم در صحنه‌های مختلف اظهار داشت: مردم ایران همواره نشان داده‌اند که علیرغم برخی گلایه‌ها از عملکردها، در بزنگاه‌های مهم از کشور، هویت ملی و نظام خود دفاع می‌کنند.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان در همین راستا ادامه داد: بیش از ۴۰ شب حضور گسترده مردم در خیابان‌ها و میادین، جلوه‌ای از همین روحیه مقاومت و همبستگی ملی است.

استاندار یزد ادامه داد: ایستادگی مردم و رزمندگان در شرایطی که کشور با فشارها و تهدیدهای مختلف روبه‌رو است، موجب شگفتی بسیاری از ناظران در سطح جهان شده و نشان داده است که ملت ایران در دفاع از عزت و استقلال خود مصمم است.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان با تبیین ریشه‌های دشمنی با ملت ایران، به آیات قرآن کریم استناد کرد و افزود: خداوند در قرآن هشدار می‌دهد که همواره عده‌ای هستند که عقل دارند اما درک صحیح ندارند و حقیقت را نمی‌بینند ؛ امروز این خباثت در رفتار صهیونیست‌ها که آرامش دنیا را هدف گرفته‌اند، عیان است.

استاندار یزد همچنین با اشاره به آیات قرآن کریم درباره تقابل همیشگی حق و باطل گفت: در طول تاریخ همواره میان جبهه حق و باطل تقابل وجود داشته و در شرایط کنونی نیز این تقابل قابل مشاهده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه بازدیدهای میدانی از دستگاه‌های اجرایی استان اشاره کرد و گفت: در برنامه کاری مدیریت استان، سرکشی و حضور میدانی در ادارات، به‌ویژه دستگاه‌های خدمات‌رسان، پیش‌بینی شده است تا مسائل و مشکلات از نزدیک بررسی و پیگیری شود.

استاندار یزد با اشاره به گستردگی خدمات در حوزه تأمین اجتماعی در استان اظهار داشت: یزد یکی از استان‌های مهم کارگری کشور محسوب می‌شود و بیش از یک میلیون نفر بیمه‌شده اصلی و تبعی در این استان تحت پوشش خدمات تأمین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: مجموعه تأمین اجتماعی و اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با کارفرمایان، صنعت‌گران و کارآفرینانی در ارتباط هستند که در شرایط اقتصادی دشوار فعالیت می‌کنند و در عین حال باید منابع لازم برای ارائه خدمات بیمه‌ای و درمانی نیز تأمین شود.

محمدرضا بابایی در ادامه تأکید کرد: در شرایط فعلی که برخی صنایع ما بر اثر حملات آسیب دیده یا در تأمین مواد اولیه دچار مشکل شده‌اند، مدیریت به سبک شرایط عادی معنایی ندارد.

استاندار یزد با قدردانی از عملکرد حوزه درمان تأمین اجتماعی در استان، یزد را استانی میهمان‌پذیر در حوزه درمان دانست و گفت: خدمات درمانی تأمین اجتماعی در یزد از نظر کیفیت و هزینه مناسب است و علاوه بر اینکه ۴۲ درصد از بیمه‌شدگان استان یزد غیربومی هستند، افرادی از سایر استان‌ها نیز برای دریافت خدمات درمانی به یزد مراجعه می‌کنند.

استاندار یزد در ادامه با تأکید بر اینکه در «شرایط جنگی» نمی‌توان با رویه‌های معمول زمان صلح برخورد کرد، گفت: واحدهای تولیدی و صنعتی که با محدودیت تأمین مواد اولیه یا آسیب به زیرساخت‌ها مواجه‌اند، باید مورد حمایت و انعطاف حداکثری قرار گیرند.

وی همچنین به مطالبات سازمان تأمین اجتماعی از دولت اشاره کرد و گفت: در کنار این مطالبات، باید سازوکارهایی طراحی شود تا در شرایط کنونی فشار کمتری بر کارگران و کارفرمایان وارد شود و روند فعالیت واحدهای تولیدی با مشکل جدی مواجه نشود.

استاندار یزد در پایان با صدور مأموریتی ویژه به مدیران استانی تأکید کرد: یزد جزو پنج استان برتر در شاخص‌های صنعت و اشتغال است و باید در سطح ملی متفاوت دیده شود لذا مدیران موظفند با حضور در تهران و رایزنی‌های مستقیم، مجوزهای لازم را برای حمایت از صنایع استان اخذ کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها