به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا از ریانووستی، گیدو کروستو وزیر دفاع ایتالیا در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان(یونیفل) گفت: وضعیت بسیار پیچیده است و اگر حضور نظامی ما و سازمان ملل را بیفایده بدانیم، ابزارهای لازم دریایی و هوایی برای بازگرداندن نظامیان خود به ایتالیا را در اختیار داریم.
وی با بیان اینکه رایزنی با سازمان ملل درباره این موضوع ادامه دارد، افزود: تصمیم درباره احتمال خروج این نیروها با هماهنگی سایر کشورها اتخاذ میشود.
از زمان تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، منابع خبری و نظامی چندین بار از حمله به محل استقرار نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در این کشور خبر داده اند.
یک منبع نظامی لبنانی ۱۵ اسفند اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی با واحد توپخانه، یکی از مواضع نیروهای کلاهآبی سازمان ملل را در منطقه «القوزح» واقع در جنوب لبنان هدف قرار دادهاست.