بیعت جامعه ورزش و جوانان خوزستان با رهبر معظم انقلاب

جامعه ورزش و جوانان خوزستان با رهبر انقلاب آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای بیعت کرد.
کد خبر: ۱۵۴۵۶۶۷

جام جم آنلاین - خوزستان، جامعه ورزش و جوانان خوزستان با رهبر انقلاب بیعت کرد.متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انتخاب شایسته حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید جمهوری اسلامی ایران با رای قاطع مجلس خبرگان، قلوب و خاطر ملت شریف را آرام و تسلی خاطر آزادگان جهان و وطن پرستان ایران ، به‌ویژه خانواده بزرگ ورزش و جوانان خورستان شد.

 

جامعه ورزش و جوانان خوزستان، متشکل از ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها، هیات‌های ورزشی استان و شهرستان، باشگاه‌ها، قهرمانان ، مربیان، داوران، پیشکسوتان و سازمان‌های مردم نهاد جوانان، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره امام شهید خامنه‌ای، مراتب بیعت صمیمانه و وفاداری قاطع خود را با مقام معظم رهبری حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای اعلام می‌دارند.

 

جامعه ورزش و جوانان خوزستان خود را مکلف به حفظ وحدت ملی، تقویت انسجام اجتماعی می‌داند تا صیانت از تمامیت ارضی و اقتدار میهن به بهترین نحو ممکن محقق شود و در سایه رهنمودهای رهبر جدید انقلاب با روحیه ای مضاعف برای اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی در میادین بین المللی تلاش می‌کند.

 

اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان ضمن تبریک انتخاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، برای ایشان از درگاه خداوند متعال در سنگر عظیم رهبری امت، طلب نصرت، دوام توفیقات و طول عمره باعزت دارد.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها