باهنر: شتابزدگی ممنوع! بهای دستیابی به فناوری هسته ای را نباید بالا برد

محمدرضا باهنر نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما برای استیفای حق هستهای خود باید هزینه بپردازیم و قیمت دستیابی به این فنآوری
کد خبر: ۱۵۴۴۹۷
را قبول داریم اما قرار نیست با شتابزدگی بهای سنگینی بپردازیم.
به گزارش فارس ، باهنر امروز در مراسم بزرگداشت هفتادمین سالگرد شهادت آیت الله سیدحسن مدرس با تبیین وضعیت بینظیر ایران در منطقه و دنیا گفت: ایران هیچ زمانی بعد از انقلاب به این اندازه صاحب اقتدار و قدرت نبوده و وضعیتی بینظیر در دنیا از آن خود کرده است.
نماینده مردم کرمان، غنیسازی اورانیوم جهت مصارف صلح آمیز هستهای را حق تعریف شده و مکتوب ملت ایران توصیف کرد و افزود: جامعه ما نه نیاز و نه اعتقاد به این دارد که دنبال مقاصد نظامی از این حق باشد، زیرا ملت ایران قدرت و اقتدار خود را از بمبهای هستهای، تسلیحات پیشرفته نظامی و کشتار جمعی و همچنین چپاول و زورگویی در دنیا کسب نکرده بلکه اقتدار ملت از ایمان جوانان، امام و از امثال مدرسها بوده است.
وی تأکید کرد: ما برای استیفای حق هستهای خود باید هزینه بپردازیم و قیمت دستیابی به این فنآوری را قبول داریم اما قرار نیست با شتابزدگی بهای سنگینی بپردازیم.

دستاوردهای مجلس

نائب رئیس اول مجلس، امنیت ملی و امنیت خاطر را از مهمترین دستاوردهای مجلس هفتم تعریف کرد و خاطر نشان کرد: کاهش سطح قیمتها، نرخ بیکاری و مفاسد را از دیگر مطالبات اصلی مردمی دانست که باید به همت و تلاش دلسوزان نظام محقق شود.
وی تثبیت 9 کالای اساسی، اصلاح ساختار حقوقی بازنشستگان و خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد و جامعه معلمین و گسترش بیمه درمانی روستائیان را از دیگر اقدامات و افتخارات مجلس اصولگرای هفتم برشمرد.
باهنر تعامل و همپوشانی دولت و مجلس را مثال زدنی و کم نظیر خواند و افزود: با برنامهریزیهای صورت گرفته در سالجاری نرخ بیکاری برای نخستین بار در کشور به زیر 10 درصد رسید که این مهم نشان از کارآئی و همدلی دولت و مجلس است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها