تشکیل شورای بانک‌ها و کمیته فنی برای تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال در گیلانغرب

فرماندار گیلانغرب خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی و رؤسای بانک‌ها ضمن تاکید بر ضرورت انجام کار کارشناسی دقیق پیش از ارجاع پرونده‌ها به بانک‌ها، خواستار تسریع در پرداخت تسهیلات به طرح‌های دارای توجیه فنی و سرمایه‌گذاری واقعی شد.
کد خبر: ۱۵۴۴۵۴۰

کرمانشاه ـ جام جم آنلاین؛ حشمت رضایی  در جلسه شورای اشتغال و سرمایه‌گذاری گیلانغرب با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و رؤسای بانک‌ها افزود: با توجه به اهمیت هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی و شبکه بانکی، مقرر شد شورای بانک‌ها به‌صورت منظم برگزار شود تا مسائل، دغدغه‌ها و مشکلات بانک‌ها نیز به‌صورت جداگانه شنیده و بررسی شود.

وی با بیان اینکه رویکرد مدیریت شهرستان در سال جدید مبتنی بر منطق و کار کارشناسی است، افزود: به‌دنبال شعار و آمارسازی نیستیم و تأکید ما بر تحقق اشتغال واقعی و پایدار و خدمت صادقانه به مردم است.

فرماندار گیلانغرب خطاب به رؤسای بانک‌ها تصریح کرد: در صورت وجود دلایل منطقی برای عدم پرداخت تسهیلات، موضوع را شفاف اعلام کنید، مسوولیت تصمیمات منطقی را می‌پذیریم اما در مواردی که طرح‌ها دارای توجیه فنی و سرمایه‌گذاری واقعی هستند، انتظار می‌رود بانک‌ها همکاری لازم را داشته باشند.

رضایی با اشاره به برخی پرونده‌های زمان‌بر گفت: گاهی سرمایه‌گذار بخش قابل توجهی از سرمایه خود را وارد کار کرده، اما به دلیل تغییر شرایط اقتصادی، در نوع سرمایه‌گذاری از ثابت به سرمایه در گردش، با مشکلاتی مواجه شده که در چنین شرایطی باید با نگاه حمایتی و کارشناسی به موضوع رسیدگی شود.

وی تأکید کرد: مدیریت شهرستان مخالف هرگونه سوءاستفاده، رانت و دریافت تسهیلات برای سرمایه‌گذاری خارج از شهرستان است و حمایت‌ها باید در راستای ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان گیلانغرب باشد.

وی همچنین ضعف هماهنگی و کار کارشناسی برخی دستگاه‌ها با بانک‌ها را از جمله مشکلات موجود دانست و خواستار تشکیل یک گروه یا کمیته فنی با حضور نمایندگان مرتبط شد تا از این پس پرونده‌ها با دقت بیشتری بررسی و سپس به بانک‌ها معرفی شوند.

فرماندار گیلانغرب، ابراز امیدواری کرد با تشکیل شورای بانک‌ها در کنار شورای اشتغال و ایجاد کمیته فنی تخصصی، روند بررسی و پرداخت تسهیلات هدفمندتر و مؤثرتر شده و مسیر توسعه و اشتغال شهرستان با افق روشن‌تری دنبال شود.

تولید سالانه هزاران قطعه مرغ گوشتی و دام سبک و سنگین

فرماندار گیلانغرب گفت: امروز همچنین پنج پرونده با اشتغال‌زایی مستقیم برای حدود ۱۵ نفر در بخش‌های مختلف کشاورزی و دامپروری با هدف تقویت زیرساخت‌های تولیدی و حمایت از سرمایه‌گذاران شامل پرورش ۲۵ هزار قطعه مرغ گوشتی، ۱۰ هزار قطعه مرغ گوشتی، پرورش ۹ راسی اسب، ۲۶۵ راسی بره پرواری و ۹ راسی گاو شیری با ۳۱ میلیارد و ۵۵۰ ملیون تومان اعتبار در کارگروه اشتغال مصوب شد که می تواند سهم قابل توجهی در تأمین نیازهای پروتئینی و دامی منطقه داشته باشد.

گیلانغرب در غرب کرمانشاه افزون بر ۷۲ هزار نفر جمعیت دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها