رئیس قوه قضاییه در البرز:

صیانت از کارکنان دستگاه قضایی یک الزام قطعی است

رئیس قوه قضاییه، در جمع قضات و کارکنان قضایی استان البرز با تأکید بر اهمیت صیانت از مجموعه قضایی کشور اظهار کرد: صیانت از تک‌تک کارکنان و کلیت دستگاه قضایی یک الزام و ضرورت قطعی است و باید به‌صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس قوه قضاییه، در جمع قضات و کارکنان قضایی استان البرز با تأکید بر اهمیت صیانت از مجموعه قضایی کشور اظهار کرد: صیانت از تک‌تک کارکنان و کلیت دستگاه قضایی یک الزام و ضرورت قطعی است و باید به‌صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
کد خبر: ۱۵۴۴۴۹۷

به گزارش جام جم البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به رویکرد مدیریتی در دستگاه قضا افزود: ساختار نظارتی و مدیریتی قوه قضاییه باید بر پایه مودت، همراهی و پیشگیری استوار باشد، نه مچ‌گیری و دستورمحوری. البته در برخی موارد، برای پیشبرد مطلوب امور، رویکرد دستوری اجتناب‌ناپذیر است، اما اصل و اساس مدیریت باید مبتنی بر مودت و تعامل باشد.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به حجم بالای پرونده‌ها و کمبود نیروی انسانی تصریح کرد: حجم کار در قوه قضاییه بالاست و در عین حال با کمبود نیرو مواجه‌ایم. برای رفع این مشکل، تدابیری اندیشیده شده و تمرکز ما بر «قضازدایی» و کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی است. اگر راهکار‌های مدون و مؤثری برای کنترل ورودی‌ها اتخاذ نشود، حتی با افزایش نیروی انسانی نیز همچنان با کمبود نیرو روبه‌رو خواهیم بود.

وی در ادامه با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان با اسفندماه گفت: همان‌گونه که مردم در این ایام به خانه‌تکانی دل و محیط زندگی خود می‌پردازند، مسئولان و مدیران قضایی نیز باید به ساماندهی و نظم‌بخشی محیط کار اهتمام ویژه داشته باشند. لازم است در اسفندماه تمرکز بر این باشد که امور جاری به سال آینده موکول نشود.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز، گزارشی از اقدامات انجام‌شده ارائه کرد. وی از انسداد بیش از ۱۳۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان از ابتدای سال جاری با دستور مقامات قضایی خبر داد و گفت: در نتیجه اقدامات انجام‌شده، روند سرقت در استان طی شش سال گذشته کاهشی بوده و در حوزه کشف سرقت نیز موفقیت‌های قابل توجهی حاصل شده است.

وی همچنین اعلام کرد: برای ۹۹.۸ درصد اراضی ملی و ۸۴ درصد اراضی کشاورزی استان، اسناد حدنگاری صادر شده است. به گفته او، احیای واحد‌های تولیدی استان در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال ۱۴۰۲ رشد ۴۵ درصدی داشته و دستگاه قضایی استان با تمام توان برای رفع مشکلات واحد‌های تولیدی تلاش می‌کند.

در پایان این مراسم، نمایندگان قضات، کارکنان اداری، شورا‌های حل اختلاف و سازمان‌های تابعه قوه قضاییه استان البرز نیز دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها