تظاهرات ده ها هزار فلسطینی علیه کنفرانس سازش آناپولیس

دهها هزار نفر از طرفداران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و جنبش جهاد اسلامی فلسطین، عصر سهشنبه در غزه علیه برگزاری کنفرانس سازش آناپولیس در امریکا تظاهرات کردند.
کد خبر: ۱۵۴۰۶۰

به گزارش خبرگزاری فارس ، تظاهرکنندگان از مرکز شهر غزه تا مجلس قانونگذاری فلسطین با برپایی تظاهراتی مخالفت خود را با برگزاری کنفرانس آناپلیس اعلام کردند.

این تظاهرات به درخواست کنگره ملی حفط اصول و ارزشهای ملی که ریاست آن را جنبشهای حماس و جهاد اسلامی بر عهده دارند، برگزار شد.
تظاهرکنندگان با حمل پرچم فلسطین و پرچمهای حماس و جهاد اسلامی فلسطین مخالفت خود را با برگزاری کنفرانس آناپولیس اعلام و بر ادامه مقامت تا آزادی کامل قدس شریف تأکید کردند.
آنها همچنین پلاکاردهایی را با خود حمل میکردند که بر روی آنها شعارهایی در حمایت از قدس شریف و مقاومت در برابر اشغالگران نوشته شده بود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها